De utlånte: Bradley fortsetter å herje - Sepp fikk Bundesliga-debuten

Conor Bradley fortsetter storformen på utlån.

Liverpool har 17 spillere på utlån. Slik leverte de forrige uke.

England

CHAMPIONSHIP

Rhys Williams spiller fast i forsvaret til Blackpool. I helgen spilte han 67 minutter og fikk gult kort i 1-0-seieren borte mot Huddersfield.

Tyler Morton har spilt seg inn på Blackburn-laget og spilte hele kampen i hjemmetapet mot Bristol City. Kampen endte 2-3.

LEAGUE ONE

Conor Bradley fortsetter å herje på høyrebacken for Bolton. Han scoret utlikningsmålet etter ni minutter og assisterte 2-1-scoringen like før pause da Charlton ble slått 3-1 på University of Bolton Stadium.

Owen Beck ble ikke kampklar etter at utlånet til Bolton ble klart på deadline day.

LEAGUE TWO

Adam Lewis var ikke i troppen da Newport tapte 0-2 hjemme mot Grimsby.

James Balagizi ble byttet ut på overtid da Crawley spilte uavgjort 2-2 borte mot Salford.

Vitezslav Jaros fortsetter å spille godt i mål for Stockport. I helgen ble det 1-0-seier over AFC Wimbledon.

Paul Glatzel og Max Woltman, som ble lån ut til henholdsvis Tranmere og Doncaster på deadline day, ble ikke klare til å spille helgens kamper. Begge lag gikk på tap i helgen.

NATIONAL LEAGUE NORTH

Jack Bearne, som ble lånt ut til Kidderminster Harriers på deadline day, satt på benken da laget vant 4-1 over Spennymoor.

NORTHERN PREMIER LEAGUE DIVISION ONE WEST

Marcelo Pitaluga leverer godt som målvakt hos Macclesfield FC, som i helgen slo West Didsbury 1-0 på bortebane. Brasilianeren trener med Liverpool, men spiller kamper på nivå åtte.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Fidel O'Rourke ble lånt ut til Caernarfon Town på deadline day og var ikke med i troppen da laget slo Airbus 3-1 i helgen.

PREMIERSHIP, SKOTTLAND

Leighton Clarkson spilte 66 minutter og fikk gult kort da Aberdeen spilte uavgjort 1-1 borte mot Ross County. I midtuken ble det scoring i cupen.

EKSTRAKLASA, POLEN

Jakub Ojrzynski fortsetter å være reservekeeper i Radomiak Radom, men fikk sin debut for klubben i en cupkamp i midtuken. Der ble det 3-0-seier.

BUNDESLIGA, ØSTERRIKE

Billy Koumetio ble byttet ut til pause da det endte 2-2 mellom Austria Wien og Lustenau.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo spilte hele kampen for Alaves da det endte 1-1 hjemme mot Las Palmas.

BUNDESLIGA, TYSKLAND

Sepp van den Berg fikk sin debut i midtforsvaret til Schalke 04, som spilte uavgjort 1-1 borte mot Stuttgart i helgen.