De utlånte: Storspiller på nivå åtte

Slik gikk det med de utlånte Liverpool-spillerne forrige uke.

England

CHAMPIONSHIP

Rhys Williams ble byttet ut i pausen på stillingen 1-1 da Blackpool spilte uavgjort 3-3 hjemme mot Bristol City - deres andre kamp på rad som endte 3-3.

Tyler Morton spilte hele kampen for Blackburn da de tapte 0-1 hjemme mot Stoke.

LEAGUE ONE

Conor Bradley spilte hele kampen og pådro seg gult kort da Bolton tapte 2-0 borte mot Plymouth. I midtuken ble det 1-4-tap mot Aston Villa i ligacupen.

LEAGUE TWO

Adam Lewis satt på benken da Newport slo Harrogate 4-0 på bortebane. I midtuken spilte Lewis da laget tok seg til tredje runde av ligacupen.

Vitezslav Jaros stod i mål for Stockport County da de spilte uavgjort 1-1 hjemme mot Swindon. I midtuken var målvakten involvert i straffesparkkonkurranse mot Leicester og gjorde en redning, men det endte likevel med tap.

James Balagizi scoret da Crawley sjokkerte og sendte ut Fulham av ligacupen i midtuken. I helgen spilte han 84 minutter i bortekampen mot Rochdale, som endte 1-1.

NORTHERN PREMIER LEAGUE DIVISION ONE WEST

Marcelo Pitaluga holdt nullen da Macclesfield FC vant igjen - denne gangen borte mot City of Liverpool. Kampen endte med 1-0-seier til den unge portugiserens lag.

Øvrige land

PREMIERSHIP, SKOTTLAND

Leighton Clarkson spilte 5 minutter da Aberdeen slo Livingston 5-0.

EKSTRAKLASA, POLEN

Jakub Ojrzynski sliter med å få spilletid for Radomiak Rodon og var ikke i troppen i helgens 0-2-tap hjemme mot Korona Kielce.

BUNDESLIGA, ØSTERRIKE

Billy Koumetio spilte 90 minutter i to kamper forrige uke. Først da Austria Wien tapte Europa League-playoff 4-1 mot Fenerbache, så i kampen som endte 3-3 borte mot Klagenfurt.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo kom inn etter 66 minutter i bortekampen mot Ibiza, som endte 1-1.

PRIMEIRA LIGA, PORTUGAL

Owen Beck var ikke i troppen til Famalicao da de slo Santa Clara 1-0 hjemme. Han har fremdeles ikke fått sin debut for portugiserne.