Se bildene: Trippel gladnyhet fra treningsfeltet

Curtis Jones, Joel Matip og Calvin Ramsay er tilbake i trening!

Nå lysner det endelig på skadefronten hos Liverpool, og uken starter med en trippel gladnyhet i form av at Joel Matip, Calvin Ramsay og Curtis Jones er tilbake i full trening. Det kommer godt med når et voldsomt kampprogram nå sparkes i gang. 

Matip har ikke vært på banen siden serieåpningen mot Fulham, mens Jones kun fikk overtiden på banen i Community Shield før han ble skadet. Ramsay har på sin side mistet hele sesongoppkjøringen med sin nye klubb og vil nok trenge tid før han er klar for spill igjen. I første omgang blir nok han å se på U21-laget. 

Se et utvalg bilder fra mandagens treningsøkt øverst i saken!

Når det gjelder resten av troppen er det ingen nye forfall å se ut fra dagens treningsbilder, noe som betyr at alternativene blir flere for Klopp. Vi håper også at Thiago og Diogo Jota nærmer seg trening igjen. 

Darwin Nunez er nå inne i sin siste uke av pre-season nummer to. Etter onsdagens kamp mot Newcastle har han sonet ferdig sin karantene, og han er klar til dyst mot Everton til helgen. 

For øvrig har ungguttene Luke Chambers og Isaac Mabaya fått bli med på dagens trening, i tillegg til helgens debutanter Stefan Bajcetic og Bobby Clark.