Se bilder fra dagens trening:Firmino og Gomez trente for fullt, mens Henderson trente på egen hånd

Liverpool ser ut til å få stablet en angrepsrekke på bena mot Manchester United.

Det er gode nyheter å finne i torsdagens treningsbilder fra Liverpools treningsanlegg i Kirkby. Roberto Firmino trente for fullt med laget og er dermed klar til dyst mot Manchester United mandag dersom det ikke skjer noe mellom nå og kampstart. Det kommer godt med i fraværet av Diogo Jota og Darwin Nunez. 

Joe Gomez, som bare orket en halvtime mot Crystal Palace, var også med på treningen sammen med resten av laget. Forhåpentligvis danner han midtstopperpar sammen med Virgil van Dijk på mandag. 

En annen som hadde problemer og kun klarte en rolle som innbytter mot Palace var kaptein Jordan Henderson. Han var også å se på treningsbildene, men Liverpool Echo rapporterer at kapteinen ikke trente samme med de øvrige spillerne, men kun trente på egen hånd. 

Naby Keita fikk ingen minutter mot Palace, men virker å trene seg i form igjen. For øvrig er det ingen overraskelser å tyde ut fra dagens bilder.