Hevder Klopp vil følge nøye med på Wolves sitt rekordkjøp

Wolves skal være forberedt på å miste sin rekordsignering allerede neste år.

Wolves bekreftet denne uken sin dyreste signering noensinne i form av Matheus Nunes fra Sporting. Ulvene skal ha punget ut 38 millioner pund, med mulighet for ytterligere fire millioner, for midtbanespilleren som Pep Guardiola har beskrevet som en av verdens beste spillere. 

Liverpool har også vært linket til 23-åringen denne sommeren, og John Percy i The Telegraph rapporterer at de røde er store beundrere av den brasilianskfødte spilleren som representerer Portugal etter å ha tilbrakt halve livet der. 

«Nunes forventes å finne seg perfekt til rette, og Lage (Bruno, Wolves-manager) er klar for å gi ham debuten mot Tottenham denne helgen. Guardiola og Klopp vil utvilsomt følge nøye med på hvordan han presterer», skriver Percy. 

Samme vei som Jota

Han skriver at Wolves anser Nunes for å være et kupp som de kan gjøre store penger på senere. De rapporteres nemlig å være forberedt på å miste sin nye stjerne allerede neste sommer. Wolves sin strategi er i hovedtrekk å kjøpe ungt for å gjøre fortjeneste på spillerne. 

«Wolves innser at de kanskje bare får et år ut av Nunes dersom han fortsetter utviklingen sin, men når han blir solgt vil det være for en langt større sum enn 38 millioner pund», skriver Percy, som ikke utelukker at Nune kan ende opp med å gå samme vei som Diogo Jota. 

«Jota er et perfekt eksempel på den modellen - tre år i Wolves før overgangen verdt 41 millioner pund til Liverpool i september 2020».

Nunes anses å være en spiller med god pasningsfot og bra overblikk for spillet, men han er heller ikke fremmed for å gjøre grovarbeidet på midtbanen. Han har ambisjoner om å spille VM for Portugal etter å ha prestert godt i Champions League i fjor.