– Han blir bare bedre og bedre

Conor Bradley har fått en pangstart på låneoppholdet i Bolton.

Conor Bradley har vært blant de beste spillerne i League One etter at han i sommer ble lånt ut fra Liverpool til Bolton. Den tidligere Premier League-klubben har fått en pangstart på sesongen, og det er mye takket være den unge høyrebacken. 

Tirsdag var 19-åringen på pletten igjen da han ble matchvinner i 1-0-seieren over Morecambe. Det var hans andre scoring på bare fem kamper for klubben. I tillegg har han en målgivende pasning, samt at han har skaffet et straffespark. 

Etter tirsdagens kamp var manager Ian Evatt i godt humør da han fikk spørsmål om Bradleys prestasjoner. 

– Han gjør det helt ok, hvis noen fra Liverpool hører på, sa han ifølge Belfast Live.

– Han er en herlig ung mann og jeg er ikke overrasket over prestasjonene hans. For meg handler det om karakteren. Han elsker fotball og ønsker å lære. Han blir bare bedre og bedre, sa Evatt. 

Balagizi-dobbel

Bradley er en av tolv spillere som er sendt på utlån fra Liverpool denne sesongen, og han var ikke den eneste som presterte tirsdag. 

James Balagizi scoret begge målene til Crawley Town i det sure 3-2-nederlaget hjemme mot Northampton. I samme liga gjorde målvakt Vitezslav Jaros en heroisk innsats for Stockport County, som nesten klarte å snike med seg et poeng fra Doncaster selv med en mann mindre i 70 minutter. De tapte til slutt 2-1.

For øvrig ble det en snau time på banen for Adam Lewis da Newport tapte hjemme mot Salford. 

I Championship spilte Rhys Williams hele kampen i midtforsvaret da Blackpool tok en sterk 1-0-seier borte mot QPR.