De utlånte:Skaffet straffespark i Bolton-debuten

Conor Bradley høstet lovord fra Bolton-manageren da Football League ble sparket igang i helgen.

CHAMPIONSHIP:

Rhys Williams fikk en perfekt start på utlån hos Blackpool, da han spilte hele kampen og bidro til at oransjetrøyene holdt buret rent og vant 1-0 over Reading hjemme på Bloomfield Road.

LEAGUE ONE:

En annen utlånt Liverpool-forsvarer, Conor Bradley, spilte også hele kampen, da hans Bolton spilte 1-1 mot Ipswich på Portman Road. Han spilte i en fremskutt rolle på høyreflanken, og høstet etter kampen lovord fra Bolton-manager Ian Evatt. Det var Bradley som skaffet Bolton straffesparket som førte til at de tok ledelsen, da han driblet seg inn i Ipswich-feltet og ble stoppet på ulovlig vis.

– Fysisk vil han ha lært utrlig mye av dette, sa Evatt til Boltons offisielle nettside.

– Det er en tøff jobb å spille i den posisjonen for oss. Han hadde noen veldig gode øyeblikk. Spesielt i første omgang var han solid defensivt. I andre omgang gikk han litt tom for krefter når han skulle forsvare seg. Det vil bli bedre nå som kampene kommer tett som hagl. Han er et veldig spennende talent, la han til.

LEAGUE TWO:

James Balagizi var i startoppstillingen til Crawley Town i åpningskampen borte mot Carlisle United. Han ble byttet ut etter 69 minutter da hans lag tapte 1-0 etter en tidlig scoring.

I samme divisjon var Adam Lewis ubenyttet reserve da Newport County spilte 1-1 borte mot Sutton United. Vitezslav Jaros ble også sittende på benken gjennom hele kampen da Stockport County tapte 3-2 på hjemmebane for Barrow.

EKSTRAKLASA:

En annen utlånt Liverpool-keeper, Jakub Ojrzynski, ble også sittende på innbytterbenken da hans Radomiak Radom tapte 3-0 for Gornik Sabrze i deres tredje kamp for sesongen i den polske toppserien.

2. LIGA ØSTERRIKE:

Fredag kveld spilte Billy Koumetio 90 minutter for Austria Wien II, som tapte 4-2 for Blau-Weiss Linz på andre nivå i Østerrike.