De utlånte:Van den Berg møtte Dortmund - O'Rourke scoret i debuten

De røde hadde mange utlånsspillere i aksjon, men det var ingen som hadde vanskeligere arbeidsoppgaver enn Sepp van den Berg.

Liverpool har for øyeblikket 17 spillere på utlån, både i England og i utlandet. XXX av dem spilte fotball i forrige uke, og slik leverte dem.

England

CHAMPIONSHIP

Rhys Williams startet kampen mot Rotherham i midtuken, men ble byttet ut etter 84 minutter. Blackpool tapte 0-3, og i helgen ble midtstopperen puttet på benken. Der ble han sittende gjennom hele kampen. Bruntrøyene tapte 1-2 mot Millwall.

Tyler Morton spilte 90 minutter mot Watford i Blackburns 2-0 seier, før det ble 70 minutter i et 0-2 tap mot Luton i helgen. Blackburn ligger for øyeblikket på en syvende plass i Championship etter 10 kamper. Morton har vært på banen i ni av kampene så langt denne sesongen.

LEAGUE ONE

Conor Bradley har virkelig hatt en god uke hos Bolton fra sin fremskutte høyreback-posisjon. Han spilte samtlige minutter mot både MK Dons og Peterborough. Bolton og Bradley slapp ikke inn mål i noen av kampene og vant henholdsvis 2-0 og 1-0.

LEAGUE TWO

James Balagizi har fått mye spilletid for Crawley i starten av sesongen, og uken som gikk var intet unntak. Unggutten spilte hele kampen for Crawley i 3-2 seieren over Stockport og i 0-1 tapet mot Crewe Alexandra.

Adam Lewis har spilt en del på venstrekanten for Newport County denne sesongen, men i helgen startet han på venstrebacken for waliserne. Det endte med 90 minutter i et 0-2 tap over Barrow. Lewis fikk også 14 minutter som innbytter i 0-1 mot Stevenage i midtuken.

Vitezslav Jaros stod i mål i begge kampene til Stockport i den forrige uken. Det endte i et 2-3 tap mot James Balagizi og Crawley før han holdt nullen i 0-0 kampen mot Harrogate i helgen.

Max Woltman kom innpå som innbytter for Doncaster i 0-2 og 0-1 tapene mot Barrow og Swindon. Det var spissens første minutter med seniorfotball denne sesongen.

Paul Glatzel var endelig tilbake på gressmatten i midtuken, men skadet seg allerede etter 14 minutter mot Bradford. Unggutten har slitt med skader i en lengre periode, og han må nå belage seg på et nytt opphold fra fotballen.

NORTHERN PREMIER LEAGUE DIVISION ONE WEST

Marcelo Pitaluga spilte hele kampen for Macclesfield mot Coalville i kvalifiseringen til FA Cupen, men det endte i et 0-1 tap for brasilianeren. Han kunne likevel gå av banen med æren i behold etter og ha reddet et straffespark i kampen.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Fidel O'Rourke fikk sin debut for Caernarfon denne helgen og leverte varene med scoring i 2-1 seieren over Haverfordwest. Spisstalentet vil nok få mer tillit i tiden fremover.

EKSTRAKLASA, POLEN

Jakub Ojrzynski satt igjen på benken for Radomiak i oppgjøret mot Rakow. Polakkens lag tapte 0-3.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo var ubenyttet reserve for Alaves i 2-1 seieren over Huesca søndag kveld.

BUNDESLIGA, TYSKLAND

Sepp van den Berg fikk bryne seg på Jude Bellingham og Dortmund i helgen, og gikk av banen med æren i behold. Schalke 04 tapte kampen 0-1, etter et sent mål av Youssoufa Moukoko.

LFC Women

Charlotte Clarke er på utlån til West Bromwich fra Liverpool denne sesongen. I helgen startet keeperen i 1-3 tapet mot Huddersfield.

Owen Beck (Bolton), Jack Bearne (Kidderminster), Billy Kuometio (Austria Wien) og Leighton Clarkson (Aberdeen) var ikke med fra start eller i troppen til sine respektive lag den siste uken.