Stopperen signerte ny kontrakt før utlånet til Schalke gikk i orden

Sepp van den Berg skal spille i Bundesliga denne sesongen

Liverpool FC bekrefter at Sepp van den Berg har signert en ny kontrakt med klubben – og at låneavtalen med Schalke 04 er i orden.

Midtstopperen, som ikke blir 21 år før i desember, skal spille for Bundesliga-klubben hele den kommende sesongen. Tidligere har han hatt vellykkede låneopphold i Preston North End i Championship de to siste sesongene.

Van den Berg kom til Liverpool fra PEC Zwolle i 2019, og har denne sesongen sittet på benken i alle de fire Premier League-kampene så langt. Tidligere har det blitt rapportert at han har vært på vei tilbake til Championship, og Blackburn har vært svært interessert i nederlenderen – men på grunn av skadesituasjonen med Ibrahima Konaté, Joel Matip og Joe Gomez som alle har hatt smeller i sesongstarten, ble det utsatt.

Nå får han verdifull førstelagserfaring i Bundesliga, for Schalke 04 som har kommet dårlig ut etter opprykket. De ligger tredje sist etter fire serierunder med to poeng. Van den Berg kan få debuten sin borte mot Stuttgart på lørdag.