Kan fortsatt ende opp i Blackburn

Sepp van den Berg er ønsket på Ewood Park før overgangsvinduet stenger.

Sepp van den Berg satt nok en gang på innbytterbenken for Liverpool i går, slik at han har gjort i alle ligakampene så langt denne sesongen uten å slippe til. Der satt også midtstopperkollega Nat Phillips.

Lancashire Telegraph skriver at Blackburn Rovers fortsatt håper å sikre seg nederlenderen på lån for resten av sesongen før overgangsvinduet stenger ved midnatt kommende torsdag.

De melder at en avtale har vært i stand med Liverpool om et slikt lån et par uker, men papirene er ikke blitt signert på grunn av skadesituasjonen til Liverpool. 

Både Joel Matip og Ibrahima Konate er ute med skader, og derfor har van den Berg vært en del av Liverpools kamptropp i de fire ligakampene som er blitt spilt til nå. 

Rovers har ventet tålmodig på at 20-åringen skal bli tilgjengelig, da han er Jon Dahl Tomassons foretrukne alternativ på stopperplass. Dansken har fulgt Liverpool-spillerens utvikling på det nederlandske U21-landslaget. Han har også masse erfaring fra Championship, med 61 kamper for Preston North End fordelt på to låneopphold.

Caulker en joker

Blackburn, som er ute etter to nye forsvarsspillere før transfervinduet stenger, har fått et bud akseptert på den 26 år gamle Coventry-forsvareren Dom Hyam, og de viser også interesse for tidligere Liverpool-forsvarer Steven Caulker, som ble frigitt av Fenerbahce tidligere denne uken.

Dette skal ha sådd tvil rundt en mulig låneavtale for van den Berg, men Lancashire Telegraph melder at følelsen nå er at Liverpool likevel vil slippe nederlenderen på lån før midnatt kommende torsdag.

En eventuell avtale med Caulker trenger ikke å skje innen den fristen, da han nå er Bosman-spiller, og dermed kan tegne kontrakt med en ny klubb også utenfor overgangsvinduene.