Sepp van den Berg er en ønsket mann, men må vente

Liverpool slipper ikke en midtstopper til før situasjonen er avklart

Tidligere denne uken kom det rapporter om at Blackburn Rovers var i ferd med å sikre seg Sepp van den Berg på lån fra Liverpool denne sesongen.

20-åringen har de siste 18 månedene vært på lån i Preston North End, der han har gjort sakene sine meget godt i 61 kamper.

Dersom han skal lånes ut igjen, vil det trolig være til en klubb som vil kjempe høyere på tabellen – og andre opprykkskandidater som Burnley, Sheffield United og Watford skal ha registrert sin interesse.

Vil vente

På grunn av skadesituasjonen i Liverpool må nederlenderen vente. Ibrahima Konaté er ute i en måneds tid med en kneskade han pådro seg i sommerens siste sesongoppkjøringskamp mot Strasbourg.

I tillegg måtte Joel Matip stå over fredagens trening med et lyskeproblem. 31-åringen skal undersøkes videre gjennom helgen, men på før helgen hadde ikke klubben gitt opp håpet om at han skulle rekke mandagens kamp mot Crystal Palace.

Det er forventet at Joe Gomez vil starte mandagens kamp i midtforsvaret med Virgil van Dijk. Nathaniel Phillips, som har vært tilgjengelig for en overgang i hele sommer, virker å være fjerdevalg.

Van den Berg er i utgangspunktet femtevalg på midtstopperplass, men vil måtte vente på å en eventuell låneavtale til skadesituasjonen er avklart – og beholde den dekningen de har, rapporterer Daily Mail

Liverpool har lånt ut stopperne Rhys Williams og Billy Koumetio denne sommeren, og vil unngå å havne i en lignende situasjon som i 2020/21-sesongen. Overgangsvinduet stenger ikke før midnatt 1. september, så det er fortsatt tid for å låne ut den nederlandske U21-landslagsspilleren når situasjonen er mer oversiktlig.