De utlånte:Arroyo og Alaves tok seg videre i Copa del Rey

Colombianeren kan møte flere storlag i neste runde. Slik gikk det med de utlånte denne helgen.

Championship

Tyler Morton spilte hele oppgjøret mot Burnley, i toppen av Championship. Det endte i et stygt 0-3 tap mot lokalrivalen Burnley, som dermed inntok førsteplassen i divisjonen før VM-pausen. Blackburn ligger for øyeblikket på en tredjeplass, to poeng bak Sheffield United på direkte opprykk.

Rhys Williams fikk også 90 minutter i helgen for Blackpool, men midtstopperen endte også opp med tap. Hans lag pådro seg et rødt kort før 20 minutter var spilt, men tok likevel ledelsen et kvarter senere. Det holdt ikke helt inn, noe som betyr at Williams og bruntrøyene blir liggende på nedrykksplass til jul.

League One

Conor Bradley og Owen Beck var begge i aksjon for Bolton i helgen i bortekampen mot Cambridge. Oppgjøret endte 0-0. Førstnevnte startet kampen. Beck kom innpå som innbytter i det 78. minutt. Det var hans første minutter i ligaen denne sesongen.

National League North

Jack Bearne har blitt sittende på benken for Kidderminster så langt denne sesongen, men i helgen fikk kantspilleren 21 minutter for de rødkledde. Det endte med et 0-3 tap. Ingen av målene ble scoret da 21-åringen var på banen.

Northern Premier League West

Marcelo Pitaluga fortsetter å holde nullen for Macclesfield. I helgen vant laget hans 1-0 mot Trafford. Brasilianeren har imponert så langt i høst.

Premiership, Skottland

Leighton Clarkson startet i midtuken, og i helgen for Aberdeen i den skotske toppserien. Det endte først i et 1-2 tap mot Livingston, før de rødkledde slo tilbake i helgen med en 1-0 seier over Dundee United på hjemmebane. 21-åringen spilte begge kampene på sentral midtbane.

FA Cup, Wales

Fidel O’Rourke startet for Caernarfon i cupkampen mot topplaget The New Saints i helgen. Det endte med en 1-2 tap, noe som er til å leve med mot en slik motstander. TNS stod med 12 seire, og en uavgjort i ligaen før oppgjøret. Caernarfon befinner seg på en femteplass med 21 poeng på 13 kamper.

Copa Del Rey, Spania

Anderson Arroyo nyter stor tillit for førsteplass Alaves, og i helgen spilte de Copa Del Rey, mot divisjonsrival Zaragoza. Colombianeren spilte hele kampen for de blåkledde, og var med å holde nullen. Arroyos lag tok seg videre med en 1-0 seier, og kan møte storlag i neste runde.