De utlånte:Clarksons Aberdeen imponerer i Premiership

Den Liverpool-utlånte midtbanespilleren leverte både mål og målgivende i 4-1 seieren over Hibernian.

Championship

Tyler Morton spilte hele kampen på Blackburns midtbane i 1-0 seieren over Huddersfield i helgen. Klubben står for øyeblikket med fem seire på de siste seks kampene i Championship. Det holder til en andreplass, to poeng bak Burnley. Rhys Williams var ubenyttet reserve for Blackpool. 21-åringen har blitt sittende på benken for bruntrøyene i de tre siste kampene.

FA Cup

I helgen var det duket for cupspill for Conor Bradley, Owen Beck og Bolton. Førstnevnte spilte hele kampen for hjemmelaget, men det endte i et 1-2 tap mot divisjonskollega Barnsley. Owen Beck fikk et kvarter i en mer offensiv posisjon.

Doncaster og Max Woltman spilte også cupkamp, men han kunne ikke forhindre tap for klubben sin. 19-åringen spilte en drøy halvtime som innbytter.

Newport County og Adam Lewis derimot tok seg videre etter en sterk 2-0 seier mot Colchester på hjemmebane. Adam Lewis spilte den første timen for waliserne.

National League North

Jack Bearne scoret for Kidderminster mot Darlington, men det var ikke nok til å hente poeng i kampen mot topplaget Darlington, som vant 2-1. 

Northern Premier League West

Marcelo Pitaluga holdt nullen for Macclesfield FC da Skelmersdale United ble stått 1-0.

Premiership, Skottland

Leighton Clarkson leverte både mål og målgivende for Aberdeen i helgen. Rødtrøyene vant 4-1 på hjemmebane mot Hibernian, og ligger på en tredjeplass bak suverene Rangers og Celtic. 

Premier League, Wales

Fidel O’Rourke spilte hele kampen for Caernarfon, men det endte dessverre i et 0-2 tap mot Penybont for unggutten. 

Bundesliga, Østerrike

Billy Koumetio spilte 13 minutter for Austria Wien mot israelske Napoel Beer Sheva i Europa League, men franskmannen var ikke å finne i troppen mot Tirol i hjemlige serie i helgen.

Segunda Division, Spania

Anderson Arroyo kom innpå som innbytter Alaves for å trygge inn en 1-0 ledelse. Det klarte blåtryøene, selv om de spilte store deler av kampen med ti mann etter et tidlig rødt kort. Arroyos klubb topper for øyeblikket den spanske andredivisjonen.

LFC Women

Ashley Hodgson spilte de ti siste minuttene for Birmingham i 2-3 tapet mot London City Lionesses i Barclays Women’s Championship. Charlotte Clarke spilte hele kampen for West Bromwich, men det ble dessverre et 1-3 tap for Liverpools utlånsspiller. Lucy Parry spiller denne sesongen i Skottland, og hun var i helgen. Hennes Hibernian-lag vant nemlig 2-1 mot Glasgow City i cupen, og de vil nå møte Rangers i desember.