Debutant ble matchvinner i juniorcupen

Liverpools juniorlag er klare for fjerde runde i FA Youth Cup, etter å ha slått Bournemouth i tredje runde.

BOURNEMOUTH U18 - LIVERPOOL U18 1-2 (0-1) Liverpool er klare for fjerde runde i FA Youth Cup, hvor de vil møte Port Vale på bortebane, etter at Marc Bridge-Wilkinsons mannskap i dag slo Borunemouth 2-1 på Vitality Stadium i tredje runde.

Juniorene måtte klare seg uten trioen Trent Kone-Doherty, Lewis Koumas og James McConnell på grunn av skader, men klarte likevel å ta seg videre til neste runde.

Jayden Danns sendte Liverpool i føringen, da han fanget opp en ball inne i feltet og avsluttet godt, etter at Tommy Pilling først hadde fått et skudd blokkert.

Jayden Danns er en 16 år gammel offensiv midtbanespiller, som er sønn av Neil Danns. Sistnenvte er en proff som har vært innom veldig mange klubber. Han spilte blant annet Premier League-fotball for Blackburn, der han debuterte under Graeme Souness. Han har også spilt i Premier League for Birmingham, men mesteparten av karrieren er blitt tilbrakt i lavere divisjoner.

Debutant avgjorde kampen

Foran andre omgang kom den 15 år gamle egypteren Kareem Ahmed inn til sin U18-debut, da han erstattet Kyle Kelly, og det var Ahmed som doblet Liverpools ledelse i det 78. minutt. Lucky headet ballen i retning mål, og den falt fint for Ahmed, som avsluttet fra kloss hold. 

Vertene var det førende laget i store deler av andre omgang, og fem minutter på overtid fikk Bournemouth et reduseringsmål, headet inn av Finn Tonks ved bakre stolpe etter et frispark. 

Liverpools lag: Hewitson, Davidson, Lucky, Miles, Scanlon (Gyimah 54), Laffey, Pilling, Kelly (Ahmed 46), Gift, Young (Pitt 87), Danns.

Reserver: Trueman, Samuels, Giblin, Pennington.