Pilling med knallscoring i treningskamp

Liverpool U18 spilte 1-1 mot Luton Town i en treningskamp på akademiet i Kirkby i formiddag.

(Liverpool U18 - Luton Town U18 1-1) Tommy Pillings knallharde skudd etter 42 minutter ga Liverpool U18 ledelsen i treningskampen mot Luton Town i formiddag. Gjestene slo tilbake og utlignet ved Millar Matthews-Lewis i andre omgang, melder Liverpoolfc.com.

Liverpool slet med å få spillet til å flyte i første del av kampen, men Liverpool-keeper Luke Hewitson holdt buret rent da han gjorde en imponerende redning i en periode der Luton også fikk en scoring annullert for offside.

Pilling sørget for at Liverpool tok ledelsen etter godt forarbied av Ranel Young på høyreflanken. Youngs innlegg inn i feltet havnet til slutt hos PIlling over 20 meter fra mål, men han sendte et utagbart skudd i nettmaskene.

Spilte bedre etter pause

Liverpool startet andre omgang mye bedre. Young fant Jayden Danns fri i midten, men sistnevntes lave skudd ble reddet.

Trent Kone-Doherty skapte trøbbel for Luton på motsatt flanke, men også hans avslutning ble stoppet.

Bortelaget utlignet med et drøyt kvarter igjen å spille, da Matthews-Lewis headet ballen i nettmaskene bak Hewitson.

Liverpools lag: Hewitson, Davidson, Gyimah, Samuels, Miles, Pilling, Young (Giblin 70), Laffey, Koumas (Danns 46), Kelly (Pennington 65), Kone-Doherty.