Røk ut av U18 Premier League Cup etter målfest med 15-åring på scoringslista

Wolverhampton U18 - Liverpool U18 4-3

Liverpools unggutter har gjort det strålende i UEFA Youth League denne sesongen, og er nummer to i Premier League U18 North, men i U18 Premier League Cup har det ikke gått veien.

Det gjorde det heller ikke da de møtte Wolverhampton på bortebane på lørdag. Det skal tas med at Marc Bridge-Wilkinson stilte et veldig ungt lag

Wolves kom best i gang, med scoringer fra Owen Farmer og Josh Esen de første 20 minuttene. Keyrol Figueroa reduserte for Liverpool like før pause, rapporterer Liverpoolfc.com

Etter pause gikk hjemmelaget opp i 3-1 og 4-1 ved Fabian Reynolds og Conor McLeod. Selv om de røde slo tilbake ytterligere to ganger, ved Elijah Gift og 15 år gamle Carter Pinnington det siste kvarteret, ble oppgaven for stor.

Det endte 4-3 til Wolverhampton, og med dette resultatet etter Bridge-Wilkinsons lag sist i gruppe F i U18 Premier League Cup. De røde var i gruppe med Wolves, Tottenham og Charlton, og er ute av turneringen uten å ha tatt poeng.

Nå er det lenge til neste kamp. Det skjer først 26. november, borte mot Everton i U18 Premier League.

Liverpool U18: Hewitson, Gyimah, Giblin (Davidson, 58), Samuels, Pinnington, Laffey, Pilling, Young, Gift, Danns (Pennington, 58), Figueroa.

Ubrukte reserver: Morana, Kone-Doherty, Kelly.