U18 tapte i Wolverhampton

Liverpool og Wolverhampton har vært to av de beste lagene i U18-serien denne sesongen. I lørdagens oppgjør i Wolverhampton var det vertene som trakk det lengste strået.

(Wolverhampton U18 - Liverpool U18 1-0) Et ungt Liverpool-mannskap med fem 16-åringer i startoppstillingen tapte 1-0 for et godt Wolverhampton-lag i West Midlands lørdag ettermiddag.

Liverpool hadde et par spillere på banen som har lite erfaring fra dette nivået. Blant annet startet Kyle Kelly sin første kamp for U18-laget, etter at han tegnet sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool tidligere denne uken.

Midtstopper Kerron Samuels, Francis Gyimah og fronttrioen Trent Kone-Doherty, Ranel Young og Jayden Danns er alle bare 16 år gamle.

De røde manglet spillere som Jason Koumas, James McConnell og Ben Doak i dag.

Gyimah spilte ute av posisjon, som høyreback. 

Caden Voice headet vertene i ledelsen etter en corner etter bare fire minutter på Sir Jack Hayward Training Ground, noe som skulle vise seg å bli kampens eneste mål. 

Traff tverrliggeren

Det nærmeste Liverpool kom var et forsøk fra Gyimah som traff tverrliggeren. Pilling og Kone-Doherty forsøkte seg fra distanse, uten å treffe mål. Danns hadde et forsøk fra kloss hold som ble blokkert, og en heading som gikk like utenfor.  

– Jeg synes vi spilte bra i store deler av kampen, men de fikk mål ganske tidlig, på sin første dødball, noe som ga dem et overtak, sa manager Marc Bridge-Wilkinson til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Selv om vi hadde ballen mye, så klarte vi ikke å finne veien til nettmaskene. Vi hadde noen gode sjanser i første omgang, men vi klarte ikke å ta vare på dem. I andre omgang fikk vi litt større utfordringer. Vi prøvde å gjøre endringer, men klarte ikke å finne noen vei gjennom forsvaret deres. Det ble en vanskelig kamp, men det er likevel mye positivt vi kan ta med oss fra den, avsluttet U18-manageren.

Liverpools lag: Mrozek; Gyimah, Samuels, Hayes-Green, Giblin; Pilling, Laffey, Kelly (Figueroa 57); Young, Danns (Gift 84), Kone-Doherty

Innbyttere: Hewitson, Pennington, Roberts