Henderson likte ikke Fjørtofts Bellingham-spørsmål

Jordan Henderson ble tydelig ukomfortabel da han ble stilt direkte spørsmål av Viaplays Jan Åge Fjørtoft om han hadde forsøkt å rekruttere Jude Bellingham til Liverpool.

Liverpool fikk et tidlig baklengsmål mot Leicester, da Kiernan Dewsbury-Hall fikk fritt leide mot Alisson. Men to bisarre selvmål fra Wout Faes snudde kampen før pause.

– Det er viktig å vinne kamper, så det var fint å vinne kampen. Vi kan spille langt bedre enn dette, men det var godt å få de tre poengene, og se fremover, sa Jordan Henderson i et intervju med Viaplays Jan Åge Fjørtoft etter kampen.

– Vi var skuffet over målet vi slapp inn, men fornøyd med våre egen reaksjon. Vi holdt det gående, og fortjente de tre poengene til slutt. 

Fjørtoft fokuserte på at det er mye snakk om at spillere nå fungerer som agenter for klubbene sine, og at Virgil van Dijk hjalp Liverpool med å sikre seg Cody Gapo. Viaplays utsendte ville vite om Henderson hadde en lignende rolle i forhold til Jude Bellingham under VM.

– Vi konsentrerte oss om å spille i VM. Folk snakker fordi jeg er en god venn av Jude, men alle på det engelske landslaget kommer godt overens med hverandre, lød det unnvikende svaret fra Henderson.

Mer snakkesalig om Gakpo

Liverpool-kapteinen ble mer snakkesalg når det ble snakk om Liverpools nysignering Cody Gakpo.

– Forhåpentligvis kan han gi oss et løft. Han har gjort det fantastisk bra for PSV og og i VM med Nederland. Han ser ut som en spennende spiller. Jeg er sikker på at han vil finne seg raskt til rette, og gi oss et stort løft de kommende månedene. Det blir fint for Virgil å få et kjent fjes i garderoben. Det er en veldig positiv overgang, og forhåpentligvis bidrar han til at vi avslutter sesongen sterkt, sa Hendo om nederlenderen.

Gakpo var tilstede på Anfield, og så kampen fra tribuneplass sammen med sin bedre halvdel.

– Er topp fire et realstisk mål, ville Fjørtoft vite.

– Vi skal ikke se for langt frem. Det er fortsatt mange kamper igjen å spille. Vi må konsentrere oss om de kommende kampene, og gi alt for å ta tre poeng, svarte Henderson.