Spillerbørs og folkebørsFire viktige brikker bak Liverpools fjerde strake ligaseier

På en kveld der mange spillere presterte under pari var det heldigvis en kvartett som stod frem.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Sjanseløs når Dewsbury-Hall får fritt leide mot ham på 0-1. Gjør en viktig redning når Barnes kommer alene åtte minutter ut i annen omgang. Fungerer utmerket som sweeper når Leicester kontrer, og gjør en meget årvåken og god jobb på fremspillene til gjestene.

Trent Alexander-Arnold7

Langt oppe i banen når Leicester tar ledelsen. Er aktivt med fremover, og legger gode innlegg. Slår et usedvanlig dårlig frispark i muren etter et drøyt kvarter. Rydder opp foran innbytter Vardy etter 20 minutter. Slår et forferdelig dårlig fremspill i retning Nunez etter 32 minutter. Legger innlegget som fører til utligningen. Raid og skuddforsøk et godt stykke over like før pause. Passiv etter en times spill, når han lar Dewsbury-Hall få fritt leide på en heading. Stopper Barnes på utmerket vis et par ganger.

Joël Matip6

Ikke patent i duellspillet i forbindelse med 0-1. Litt slapp i markerings- og presspillet. Har headingen som starter angrepet som gir 2-1. Mister ballen på et av sine raid, og skaper en farlig overgang for gjestene etter 68 minutter.

Virgil van Dijk6

Er ikke oppmerksom nok i forbindelse med 0-1. Header utenfor på et Trent-frispark fem minutter før pause. Spiller seg opp utover i kampen, men dette var ikke stopperbautaen på sitt beste.

Andy Robertson5

Svak pasning gir Leicester-overgang etter 18 minutter. Slår et meget svakt innlegg fra god posisjon etter 24 minutter. Er oppmerksom når han bryter et par Leicester-kontringer. Satte seg ned med en skade etter en times spill.

Thiago Alcântara7

Får en mulighet til å utligne rett etter at Leicester tok ledelsen, men er ikke helt venn med ballen inne i feltet. Slår et nydelig fremspill til Nunez etter 63 minutter, og tar mer og mer kommandoen over midtbanen utover i kampen.

Jordan Henderson5

Taper duellen med Dewsbury-Hall i forkant av 0-1. Slår flere grove feilpasninger. Har en volley på mål etter 35 minutter, men får ikke godt nok treff til å skape trøbbel for Ward. Er veldig nær ved å gjøre 3-1 med en fin volley fem minutter ut i annen omgang.

Harvey Elliott6

Skaffer et frispark i farlig posisjon tidlig i kampen. Får en smell i venstre ankel etter 33 minutter, og må ta telling. Aktiv og påskrudd i første omgang, men blir mer og mer borte utover i kampen. Måtte ut med en ankelskade etter 86 minutter.

Alex Oxlade-Chamberlain5

Ikke venn med ballen i flere situasjoner. Svak i markeringsspillet på en Leicester-corner etter drøye tjue minutter. Slår en strålende pasning til Nunez, som gir Liverpool en kontringsmulighet midtveis i første omgang. Har en god touch til Nunez i forkant av 2-1, men synes alt i alt å være et godt stykke unna den formen som kreves på dette nivået.

Mohamed Salah6

Har ballen i mål midtveis i første omgang, men scoringen annulleres for offside. Burde ha utnyttet den fine pasningen han får fra Nunez bedre sju minutter ut i annen omgang. Får en avslutning reddet av Ward etter 72 minutter. Får en avslutning reddet av Ward i sluttminuttene. Dette var ikke egypterens kveld.

Darwin Nunez7

Markerer seg med et godt raid og innlegg midtveis i første omgang. Setter ballen i stolpen, før Faes setter inn sitt andre selvmål for dagen, og får dermed en assist. Slår en helt strålende pasning til Salah sju minutter etter pause, som egypteren burde ha scoret på. Får et par muligheter på hodet, men får ikke nok kraft bak avslutningene. Gir Faes mareritt i sluttminuttene. Scorer ikke i kveld heller, men skaper nok trøbbel for Leicester-forsvaret til at vi kårer han til Liverpools bestemann.

Kostas Tsimikas

Inn for Robertson etter 62 minutter. Flink til å stoppe overganger, og raskt sette i gang angrep. Skaffer en corner med et sugende raid i sluttminuttene.

Naby Keita

Inn for Oxlade-Chamberlain etter 62 minutter. Flott pasning til Nunez når han skyter over etter 78 min.

Joe Gomez

Inn for Alexander-Arnold etter 86 minutter. Bidrar med ro i pasningsspillet.

Stefan Bajcetic

Inn for Elliott etter 86 minutter, og rekker å sette inn en solid takling.

Jürgen Klopp6

Klarte ikke å inspirere de røde til en hjemmeprestasjon av normal kvalitet. Det var noe uforløst over dette Liverpool-laget, og det lugger både i forsvar, på midtbanen og i angrep.