Hyllet for sitt veldedige arbeid - fikk spesielt besøk av Salah

Liverpool-supporteren Eamon Preston fikk et spesielt besøk av Mohamed Salah for å bli hyllet for sin veldedige innsats.

Eamon Preston er en svært ivrig Liverpool-supporter som går på de aller fleste kampene. Når Eamon ikke er på kamp går mye av tiden med til å jobbe med Savi Northwest, en organisasjon som skal sørge for at blinde og synshemmede skal få delta i idrett og aktiviteter. Eamon er blind selv, men det er ikke noe hinder for å få med seg det meste som rører seg i fotballen. 

I den nyeste utgaven av «Dear Liverpool»-serien til Liverpool FC og Nivea Men, som ble lagt ut i dag, får Eamon besøk hjemme av Mohamed Salah. Klubben har sendt ut Salah for å takke Eamon for arbeidet han gjør med Savi Northwest. 

Her kan du se resultatet:

Salah tok turen fra Anfield til Eamon i bil sammen med Tage Herstad, som er en god venn av Eamon. Herstad sier til liverpool.no at det var en spesiell opplevelse.

Visste ingenting

– Det var merkelig å sitte i en bil sammen med Salah og kjøre ned til Eamon og gå inn i huset. Det var en spesiell opplevelse, men vi fikk i alle fall bekreftet at Salah er en veldig fin fyr, sier Herstad. 

Klubben ble tipset om å lage en reportasje om Eamon, og denne gangen ble han den utvalgte i videoserien der klubben og Nivea i samarbeid belønner folk som bidrar med noe positivt i lokalsamfunnet. 

Herstad mener det er en oppmerksomhet Eamon fortjener. 

– Han er veldig sta, og en veldig fin og smart fyr. Han har en utrolig ståpåvilje og får til veldig mye, blant annet med det veldedige arbeidet i Savi. Vi har reist sammen på kamper i mange år, sier Herstad.

Du kan lese mer om Savi Northwest på organisasjonens hjemmesider

Herstad har også lagt ut denne meldingen på Facebook-siden til Taggy's: