Se bildeneLiverpools nye nummer 18

Cody Gakpo er Liverpools nye nummer 18.

Draktnummer 18 har stått ledig siden Takumi Minamino forlot klubben i sommer. Nå har de røde fått en ny mann til å bære drakten, og det er Cody Gakpo.

Tidligere spillere som har brukt nummeret er Alberto Moreno (2014-2019), Dirk Kuyt (2006-2012), Antonio Nunez (2004-2005) og John Arne Riise (2001-2004).

– Jeg gleder meg virkelig til å spille på Anfield. Jeg har hørt mange gode historier om stadion, og om atmosfæren. Jeg kan ikke vente, sier Gakpo i sitt første intervju med Liverpoolfc.com etter at overgangen gikk i orden.

– Målet mitt er åpenbart å vinne så mye jeg kan her med laget, og prestere bra. At vi kan vise verden hva vi kan få til som lag, og hva jeg kan gjøre som spiller. Personlig vil jeg bare utvikle meg og bli en bedre spiller for hver sesong som går, sier 23-åringen.

Får trolig debuten mot Wolverhampton

Gakpo vil bli Liverpool-spiller 1. januar når overgangsvinduet åpner. Han få debuten sin mot Brentford 2. januar, men ifølge James Pearce i The Athletic er det mer sannsynlig at debuten kommer mot Wolverhampton i tredje runde av FA-cupen 7. januar.

Han har ikke spilt kamp siden Nederland røk ut i kvartfinalen i VM mot Argentina 9. desember. Han har hatt en ferie etter pause, og var tilbake på trening for første gang forrige torsdag.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått en så varm velkomst, og gleder meg til å se alle på stadion og rundt om i byen, sier Gakpo.

Avtalen skal være verdt 37 millioner pund, og kan stige med ytterligere sju millioner pund dersom alle klausuler slår inn.