Bekrefter at klubben fremdeles er interessert i Carvalho

Jürgen Klopp snakket om Fabio Carvalho på fredagens pressekonferanse.

– Selvfølgelig er vi fremdeles interessert. Det ville vært sprøtt om vi ikke var det. Vi får se hva som skjer, sa Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse da han fikk spørsmål om Fulham-stjerneskuddet Fabio Carvalho. 

Liverpool klarte som kjent ikke lande en avtale før overgangsvinduet stengte midnatt mandag, men klubben har fremdeles planer om å sikre seg 19-åringen så fort som mulig slik at han kan komme til klubben i sommer. 

– Nå er det ikke i våre hender, sa Klopp, som dermed var relativt ordknapp da det ble spørsmål om Carvalho. 

Ser lovende ut

Journalist David Lynch, som skriver en fast spalte her på liverpool.no, sa mandag til liverpool.no at Carvalho kommer til å bli Liverpool-spiller til sommeren.

– Liverpool og Fulham er enig om å gjøre avtalen for Fab Carvalho til samme pris som de ble enig om denne uken, til sommeren. Jeg vet at flere journalister har skrevet at Liverpool «håper», men de har kommet mye lenger enn det, sa Lynch.

– Det er full enighet, og det eneste som trengs er en medisinsk sjekk og signering av kontrakten, så er han kjøpt. Det er ingen fare for at noen annen klubb skal komme på banen etter det jeg har blitt fortalt, sa han videre.

Klopp kunne selvsagt ikke gå like langt som Lynch da han snakket om stortalentet, men vi får tolke all informasjonen vi har fått så langt til at det fremdeles er nok av håp for at Fabio Carvalho blir Liverpool-spiller.