Elliott er i troppen mot Cardiff - Thiago og Origi trener med laget igjen

Nå er Liverpools tropp hundre prosent skadefri.

Jürgen Klopp kom med gode nyheter på skadefronten da han møtte pressen før søndagens kamp mot Cardiff på Anfield i FA-cupen. Liverpools tropp er nå hundre prosent skadefri, og de eneste som ikke trener med laget nå er de to stjernene som søndag skal møtes i finalen i Afrikamesterskapet. 

Klopp bekreftet langt på vei at Harvey Elliott kommer til å få spilletid mot Cardiff. Det blir ungguttens første minutter siden den alvorlige skaden han fikk mot Leeds i starten av september. 

– Vi får se hva som er riktig, om han starter eller er innbytter, men han kommer til å være i troppen, sa Klopp til journalistene samtidig som han skrøt av jobben Elliott har gjort for å komme så raskt tilbake på banen. 

Thiago og Origi trener

Tidligere denne uken fikk vi vite at også Thiago trente med laget igjen etter syv uker ute med hofteskade. Han fikk et lite tilbakefall i form av en virusinfeksjon i brystet (ikke covid-19), men skal etter planen trene igjen allerede i dag.

– Jeg forventer at han trener med laget igjen i dag. Når det gjelder skaden ser det bra ut. Vi får se hvordan vi skal bruke ham på søndag, sa Klopp. 

Han kunne meddele at også Divock Origi er tilbake i full trening for første gang siden før kampen mot AC Milan i midten av desember. Med det har Liverpool en helt skadefri tropp. 

– Divock trente med laget i går og så veldig bra ut, sa Klopp. 

Manageren la også til at Naby Keita har sett veldig pigg ut etter at han kom hjem fra Afrikamesterskapet.