Ser frem til å møte sin nye lagkamerat

Kostas Tsimikas la merke til Luis Diaz da Liverpool og Porto møttes tidligere denne sesongen.

Denne uken kan Kostas Tsimikas og de andre Liverpool-spillerne ønske en ny lagkamerat velkommen etter at Luis Diaz ble kjøpt fra Porto i slutten av januarvinduet. Grekeren sier at han la merke til Diaz da Liverpool spilte mot Porto i Champions League-gruppespillet i høst. 

– Alle gleder seg til å se ham i rødt. Jeg synes han var Portos beste spiller da vi spilte mot dem. Jeg ser frem til å møte ham og skal hjelpe han med hva enn det måtte være. Jeg er sikker på at han kommer til å bidra mye for oss, sier venstrebacken i et intervju med liverpoolfc.com.

På spørsmål om hvilke kvaliteter det er han liker best ved Diaz, svarer Tsimikas først og fremst at det er dribleferdighetene. 

– Han går på én mot én uten å tenke mye. Jeg liker når spillere ikke tenker seg om for mye, men bare går på for å score eller å skape noe for laget sitt. Han er en utrolig spiller, sier han.

Viktig pause

25-åringen ser også frem til å se Harvey Elliott tilbake på banen. Unggutten har vært i full trening i noen uker nå og kan i søndagens cupkamp mot Cardiff få sine første minutter på banen siden september. 

– Han er endelig tilbake, og fra første stund har vi sett at han er hundre prosent frisk. Det er viktig for oss som lag å ha både spilleren og personen tilbake, sier Tsimikas.

Selv har grekeren benyttet vinterpausen til å ta noe så sjelden som en pause. Blant annet har han vært på fisketur. 

– Jeg har nå ladet opp batteriene og er klart til alt. Det er sjelden jeg får en uke fri fordi det stort sett er landskamper, så dette var viktig for meg og familien. Jeg har gått mye tur med hundene, og nå er jeg klar for de neste kampene, sier han.

Første test blir FA-cupen søndag mot Cardiff på Anfield.

– Hver kamp er viktig for oss. Vi har nådd finalen i ligacupen, så hvorfor ikke prøve på det samme i FA-cupen?