David Lynch eksklusivt til liverpool.no:– Liverpool og Fulham er enig om en overgang for Carvalho

En veldig god nyhet, for de mange som nok har blitt godt kjent med Fabio Carvalho den siste uken!

Liverpool klarte ikke å få Fabio Carvalho inn porten på Anfield før overgangsvinduet stengte mandag kveld.

De røde klarte ikke å få papirarbeidet inn i tide, for en overgang verdt opp mot åtte millioner pund, der spilleren gikk tilbake til Fulham på lån ut sesongen.

David Lynch er en journalist som vet mye om hva som foregår i korridorene på Anfield, og skriver en fast spalte her på liverpool.no. Til liverpool.no sier han nå at Carvalho kommer til å bli Liverpool-spiller til sommeren.

Enig om den samme avtalen

Carvalho ville uansett ikke kommet til Merseyside før til sommeren, og det var et absolutt krav fra Fulham at han skulle fullføre sesongen der. London-klubben kjemper om opprykk til Premier League.

Han sier at Liverpool og Fulham er enig om en avtale til sommeren.

– Liverpool og Fulham er enig om å gjøre avtalen for Fab Carvalho til samme pris som de ble enig om denne uken, til sommeren. Jeg vet at flere journalister har skrevet at Liverpool «håper», men de har kommet mye lenger enn det, sier Lynch.

– Det er full enighet, og det eneste som trengs er en medisinsk sjekk og signering av kontrakten, så er han kjøpt. Det er ingen fare for at noen annen klubb skal komme på banen etter det jeg har blitt fortalt, sier han videre.

Carvalho og klubben ble enig om en femårsavtale på mandag, men den ble altså ikke signert.

Røde supportere får en mulighet til å se Carvalho mot veldig tøff motstand til helgen, når Fulham skal til Etihad og møte Manchester City i FA-cupen. Kampen spilles lørdag kl. 16.00, og vises på Viaplay og V Sport 2.