Cardiff-manageren sier at han vil rotere på laget

Cardiff City-manageren gleder seg stort til å møte Liverpool, men hinter om at han vil gi yngre spillere sjansen.

Søndag er det klart for FA-cupkamp mellom Liverpool og Cardiff City på Anfield. Waliserne har en tøff sesong i Championship, der de ligger som nummer 20. I høst fikk Mick McCarthy sparken, og Steve Morison kom inn som manager.

Han har selv spilt mot Liverpool som Norwich-spiller for ti år siden.

– Det er fantastisk, og en av drømmene mine gikk i oppfyllelse da jeg fikk dra dit som spiller. Det vil bli en helt annen ramme. Spillerne vet hva som er i vente, og vi må nyte det. Vi kan ikke dra dit fra og angre på noe, sa Morison på sin pressekonferanse på fredag.

– Vi får se hva som skjer, men vi har noen veldig, veldig talentfulle spillere. Det blir utrolig, og kommer til å bli en stor dag for alle som er involvert. Som manager for denne fotballklubben er det et stolt øyeblikk, og jeg er sikker på at Cardiff-supporterne vil nyte det.

Vil rotere på laget

Cardiff har fått noen alvorlige skader denne uken. Sesongen, og muligens karrieren, er over for kaptein Sean Morrison, som måtte hjelpes av banen på onsdag. Det skal være en alvorlig kneskade, ifølge WalesOnline. Alfie Doughty er også ute i seks uker, etter en stygg takling fra Barnsley-kaptein Mads Andersen. Han hadde vært i klubben i mindre enn en uke etter overgangen fra Stoke City på mandag.

– Jeg skulle gjøre endringer uansett, men nå er det slik at vi tvinges til det, sier Cardiff-sjefen.

– Det er en veldig god mulighet til å belønne noen av de yngre spillerne som har fått ansvar i denne fotballklubben de siste seks månedene. Det kommer alltid til å bli vanskelig. Det er en fin sjanse for å sette sette inn noen spillere, men balansen må være riktig, og vi må være konkurransedyktige. Det er så mye positivt vi kan ta med oss fra denne dagen.

Liverpool - Cardiff City spilles søndag kl. 13.00, og vises på V4 og Viaplay.