– Den sterkeste troppen jeg har hatt

Liverpool kjemper på fire fronter med den sterkeste troppen Jürgen Klopp har hatt.

– Dette er den sterkeste troppen jeg har hatt. Det er det ingen tvil om, og det ville jo vært synd om det ikke var tilfelle, for det ville betydd at vi hadde blitt svakere med årene, sier Jürgen Klopp ifølge The Times.

Vi nærmer oss en avgjørende del av sesongen, og Liverpool kjemper på fire fronter. Den neste måneden skal det spilles ligacupfinale i tillegg til åttedelsfinaler i både FA-cupen og Champions League. Det blir en ny opplevelse for Klopp. 

– Jeg har aldri vært i posisjon der vi kjemper på fire fronter, for i Tyskland har vi bare tre turneringer inkludert til Champions League. Vi ønsker å skvise ut alt vi kan av denne sesongen, men må akseptere at vi ikke kan få alt sammen i premie, sier han.

God start på 2022

Mange hadde fryktet starten av 2022 som følge av at tre spillere var bortreist i forbindelse med Afrikamesterskapet, men Liverpool leverte gode resultater - avansement til ligacupfinale, avansement i FA-cupen og to seiere i ligaen.

Hvem tok best vare på sjansen i fraværet av Salah og Mané?

Hvem tok best vare på sjansen i fraværet av Salah og Mané?

Slik har vikarene levert i den fryktede måneden uten superstjernene i angrep.

Innsikt 08.feb 11:10

– Vi kom oss gjennom en vanskelig situasjon. Det ville alltid bli vanskelig uten to av de beste angrepsspillerne og en verdensklassespiller i Naby Keita, men guttene gjorde en god jobb, sier Klopp.

Det mener han viser at Liverpool har en sterk tropp, og at de må bruke den for alt det er verdt i tiden fremover.

– Vi har en veldig sterk tropp, og det trenger vi i den neste perioden der vi spiller hver tredje dag. Jo flere spillere vi har tilgjengelig, jo bedre mulighet til å vinne kamper har vi forhåpentligvis, sier han.

– Vi ønsker å være med i alle turneringene så lenge som mulig samtidig som det fremdeles er spenning i Premier League når vi nærmer oss de tre-fire siste kampene, sier Klopp.