– Det er viktig at vi benytter oss av vår sterke benk

Jordan Henderson konstaterer at en sterk innbytterbenk i en viktig fase av sesongen kan være gull verdt for Liverpool.

For andre kamp på rad snudde Jürgen Klopp en match ved hjelp av gode bytter. Både mot Inter og Norwich så det vanskelig ut før Liverpool-manageren tok grep rundt timen spilt. 

– En sterk benk er en stor bonus for oss. Vi trenger alle spillerne de kommende månedene. Det er viktig at vi benytter oss av vår sterke benk, sier Liverpool-kaptein Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

Norwich tok ledelsen tidlig i andre omgang, etter at et skudd fra Milot Rashica traff foten til Joel Matip og forandret retning, slik at Alisson Becker ble fullstendig utmanøvrert.

– Det var en vanskelig kamp til tider. Vi slapp inn et mål, og ble liggende under 1-0. Men våre spillere reagerte veldig bra på det. Vi scoret noen fine mål, og kom oss inn i kampen igjen raskt etter scoringen deres, sier Hendo.

– Publikum luktet blod da pendelen svingte i vår retning, og vi scoret noen flotte mål.

Utrolig målgivende av Alisson

Mohamed Salah gjorde Liverpools andre mål, og det som var hans mål nummer 150 for klubben. Det målet kom i det 67. minutt, hvor keeper Alisson Becker hadde den målgivende pasningen på et langt og presist utspill fra egen sekstenmeter.

– Han er en utrolig keeper. Han skan selvsagt stoppe skudd, men hans pasninger er også utrolige, slår Henderson fast.

– Det var en flott pasning, og et utrolig nedtak av Mo, og en god avslutning.

Onsdag kommer Leeds på besøk til Anfield, i hengekampen som egentlig skulle ha vært spilt 2.juledag, men som ble utsatt fordi det var et koronautbrudd i Leeds-troppen. Med tre poeng i den kampen vil Liverpool bare være tre poeng bak Manchester City i kampen om ligatittelen, og neste helg spiller Liverpool ligacupfinale mot Chelsea på Wembley. 

– Vi er vant til at kampene kommer tett. Vi spiller hver tredje dag nesten hver uke, så vi konsentrerer oss bare om neste kamp, og sørger for å restituere oss godt mellom kampene, sier Henderson. 

– Leeds blir en tøff kamp. Jeg tipper det blir en veldig intens kamp, for vi vet hvordan de spiller. Så vi må være forberedt på det, og benytte oss av hele troppen igjen. Jeg er sikker på at vi vil ha friske bein på banen også på onsdag. Forhåpentligvis får vi et nytt godt resultat.