Diaz kommer til Liverpool på torsdag

Om to dager ankommer Luis Diaz Liverpool!

Journalist Pipe Sierra, som har kommet med mye god innsikt rundt Luis Diaz sin overgang til Liverpool, melder nå om reiseplanene til 25-åringen. 

Kantspilleren kommer til å ankomme Merseyside på torsdag, skriver Sierra på Twitter tirsdag kveld. Diaz skal spille landskamp for Colombia borte mot Argentina klokken 00.30 natt til onsdag norsk tid. Kampen spilles på Estadio Mario Alberto Kempes i Cordoba i Argentina.

Oppgjøret er meget viktig i Colombias jakt etter en billett til Qatar-VM. Med bare tre kamper igjen av kvalifiseringen er Diaz sitt land utenfor de fem plassene som gir VM-muligheter. De har henholdsvis to og tre poeng opp til Uruguay og Peru, og trenger helst tre poeng i natt. De skal møte Bolivia og Venezuela i overkommelige oppgjør når alt skal avgjøres i mars.

Etter kampen drar nysigneringen til Colombias hovedstad Bogotá, før han setter kursen mot sitt nye hjem. 

Arbeidstillatelse

Sierra skriver at papirarbeidet i forbindelse med arbeidstillatelsen i England blir levert på fredag. Da vil han også møte Jürgen Klopp og sine nye lagkamerater på AXA Training Centre i Kirkby. 

Det skal bli spennende å se om Diaz rekker å være med i kamptroppen når Liverpool skal møte Cardiff i FA-cupen søndag. Hvis ikke er nok hjemmekampen mot Leicester i Premier League neste torsdag et naturlig mål. 

Arbeidstillatelsen blir ingen problem for Diaz, som oppfyller kriterier både når det kommer til for eksempel lønn og spill for landslaget.

– Jeg er veldig glad for at jeg har signert for Liverpool, sa Diaz etter at overgangen fra Porto ble bekreftet søndag.