Friskmeldt Kabak kan gjøre comeback mot Liverpool

Dean Smith kom med siste nytt før kampen mot Liverpool.

I fjor sommer valgte Liverpool å ikke bruke opsjonen for kjøp av Ozan Kabak. Den tyrkiske midtstopperen kom på lån i januarvinduet, og spilte 13 kamper for de røde i vårsesongen.

I sommer ble han lånt ut til Norwich, der han har spilt 10 kamper denne sesongen. Han har vært ute med sykdom flere ganger denne sesongen, og har ikke vært i startoppstillingen til Norwich siden 5-0-tapet hjemme mot Arsenal på Boxing Day.

Han har riktig nok vært på benken siden det, men har hatt perioder borte fra trening. Nå er han friskmeldt og klar igjen, ifølge sin manager.

– Ozan er tilbake og frisk igjen, sa Smith.

Han hadde fått dårlig nytt om en annen spiller. Angriperen Adam Idah er ute for resten av sesongen med en kneskade.

– Adam vil være ute for resten av sesongen, og det er en stor nedtur for oss.

Normann kan starte

Mathias Normann var Norwich sin beste spiller i høst, før han ble skadet. Han har fått spilletid de siste ukene, og er på vei tilbake til der han var før skaden.

– Mathias spilte nye 60 minutter i en treningskamp denne uken, og er å vei tilbake til det samme nivået.

Smith er positiv før kampen mot de røde.

– Du ha troen på at du er kapabel til å dra dit og få et resultat. Vi har hatt gode øyeblikk mot topplagene. Vi kjenner til trusselen fra Liverpool, men vi må ha balansen med hvordan vi skal angripe og score mål.

Han fikk med seg kampen mot Inter i midtuken.

– Jeg så Liverpool i uken sammen med støtteapparatet mitt. Det var en veldig god kamp, og de fant en måte å vinne på. De har utvilsomt den viljen til å vinne i den fotballklubben, og fikk et veldig bra resultat.

– De har kvalitet over hele banen. Det er et skikkelig vanskelig lag å stoppe, men vi må bare gå til kampen som til hvilken som helst annen kamp og se på det som en sjanse.

Liverpool - Norwich spilles lørdag kl. 16.00, og vises på TV 2 Sport Premium.