I dag returnerer spillerne til AXA Training Centre

Ferien er over.

Liverpool har ikke vært i aksjon siden 3-1-seieren borte mot Crystal Palace for ni dager siden. Den siste uken har vi sett spillere som Andy Robertson, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain på golfturnering i Dubai, Trent Alexander-Arnold på sykkel i Maldivene og at spillere som Roberto Firmino og Thiago Alcantara slikker sol.

Tirsdag er ferien over, og spillerne er ventet tilbake på AXA Training Centre, twitrer James Pearce i The Athletic.

Liverpools neste kamp er hjemme mot Cardiff City i FA-cupens fjerde runde på søndag, i en kamp som har avspark kl. 13.00 norsk tid. Neste ligakamp er først om ni dager, når Leicester kommer til Anfield.

Flere er fortsatt på landslagsoppdrag

Siden forrige trening har Vitezslav Jaros, Nathaniel Phillips og Neco Williams blitt lånt ut.

Dersom ingenting har skjedd, kan Jürgen Klopp for første gang denne sesongen ha en bortimot skadefri stall. Thiago Alcantara var ventet tilbake etter denne landslagspausen, Divock Origi skal ikke være langt unna, og Harvey Elliott har tatt nye steg de siste ukene. Han skal være aktuell allerede mot Cardiff på søndag, dersom alt går etter planen.

Takumi Minamino, Alisson Becker, Fabinho og Luiz Diaz er fortsatt på landslagsoppdrag, og spiller kamper i dag og natt til onsdag. Trolig vil de først være tilbake på trening på fredag. Det skal bli spennende å se om vi får sett nyinnkjøpte Diaz på treningsfeltet denne uken.

Naby Keita har postet videoer av at han er på tredemølla iført Liverpool-treningstøy, etter at Guinea ble slått ut i åttendedelsfinalen i Afrikamesterskapet. Sadio Mané og Senegal møter Burkina Faso i semifinale onsdag kveld, mens Salah og Egypt spiller mot vertsnasjon Kamerun torsdag kveld. Mané og Salah er trolig ikke tilbake før tett inn mot Leicester-kampen. Det skal spilles finale og bronsefinale i Afrikamesterskapet på søndag.