– City er ikke lenger helt utenfor rekkevidde, så jeg skjønner at folk er spente

Liverpool-manageren forteller hvordan har reagerte på lørdagens resultat på Etihad Stadium.

Tre kvarter etter at Liverpool hadde slått Norwich City 3-1 på Anfield, tok Manchester City imot et Tottenham-lag som hadde tapt tre strake ligakamper.

Spurs scoret tidlig ved Dejan Kulusevski.

– Jeg var på vei hjem da det sto 2-1 til Tottenham. Så kom jeg hjem og så ikke mer, for jeg regnet med at de utlignet uansett, sier Klopp om hvordan han fikk med seg kampen på Etihad Stadium.

– Så dro vi ut, og sjåføren min var veldig engasjert og sa det var 2-2 og så 3-2. Så da tenkte jeg okei City vant 3-2, men det var Tottenham, så «åh» var min reaksjon.

– Vi må vinne alle kampene våre. Vi forventer historisk og tradisjonelt at City vinner alle kampene sine. Vi møter dem i én kamp, og det er en kamp vi ønsker å vinne, sa Klopp på pressekonferansen første spørsmål «tittelracet».

Forstår engasjementet

Dersom Liverpool slår Leeds i kveld, vil de være tre poeng bak Manchester City med like mange kamper spilt. 9. april er foreløpig dato for kampen mellom Englands to beste lag på Etihad Stadium.

– Hva mener du med tittelrace? Vi har så mange kamper som skal spilles, sa Klopp da kampen om ligatittelen igjen ble tema på pressekonferansen.

– Dersom vi vinner alle kampene våre, så er det en tittelkamp. Om ikke, så er det kanskje ikke det. Jeg er ikke så inne i det, men skjønner det 100 prosent, og at folk blir spent av det, sier han videre.

– De er ikke helt utenfor rekkevidde lenger, men det er fortsatt en veldig vanskelig situasjon.

Han ønsket heller å snakke om Leeds, og hvilken trussel Marcelo Bielsas lag kom til å være på onsdag.

– Det er så mye som kan skje i fotball, og dersom folk tenker at vi er nære og bare tre poeng, så nei – det er seks poeng, og vi møter Leeds. Jeg kan ikke telle poeng før kampen er spilt. Dersom andre gjør det får de gjøre det siden de ikke er direkte involvert. Vi må være klare for det. Det er en intens kamp, og de kjemper for å bli i ligaen. De er et lag som virkelig aldri gir opp. Vi må vise at det ikke hjelper i morgen kveld.

Liverpool - Leeds spiles onsdag kl. 20.45, og vises på TV 2 Sport Premium 2.