– Av alle problemene jeg har, er avstanden opp til City det minste

Jürgen Klopp er opptatt av helt andre ting enn avstanden opp til Manchester City foran hjemmekampen mot Norwich i helgen.

Jürgen Klopp hevder han kun fokuserer på sitt eget laguttak foran Liverpools hjemmekamp mot Norwich. Liverpool-manageren melder at han ikke ofrer ligaleder Manchester City en tanke foran denne fotballhelgen. De lyseblå har hjemmekamp mot Tottenham lørdag kveld. En kamp som starter en drøy halvtime etter at Liverpools kamp mot Norwich er ferdigspilt. 

Liverpool ligger på andreplass i Premier League, ni poeng bak City, med en kamp mindre spilt. 

– Det er faktisk mye jeg må jobbe med her, etter den intense kampen vi hadde på onsdag. En spiller er definitivt ute, i form av Diogo Jota. Hvordan tilstanden til resten av spillerne er, vet jeg ikke ennå, sa Klopp til pressen fredag.

– Vi får vente og se. Du må vente til to dager etter en kamp før du vet om du har skader etter kampen. Det oppstår småskader hele tiden, og da er det ikke sikkert du kan bruke spillere på grunn av det. Jeg har ingen anelse hvilket lag jeg vil stille med lørdag ennå. 

– Ja, vi har mange valgmuligheter, men vi vet ikke helt sikkert hvem som er tilgjengelige ennå. 

– Du løser alle dine problemer med å vinne fotballkamper

– Av alle problemene jeg har, er avstanden opp til City det minste. Jeg tenker ikke på det en eneste dag i uken. Ikke et eneste minutt faktisk.

– Det eneste vi kan gjøre er å vinne våre egne kamper, og så får vi se om vi nærmer oss dem eller ei. Det er det eneste vi kan gjøre med det.

– Vi kjemper også i Champions League, noe som er veldig viktig for denne klubben, og vi trenger å vinne kamper skal vi klare det også. Ønsker vi å avansere i turneirngen må vi vinne fotballkamper.

– Løsningen er faktisk den samme. Du løser alle dine problemer med å vinne fotballkamper, og det er det eneste vi tenker på og snakker om. Slik har det alltid vært, og slik er det nå også. 

Liverpool - Norwich spilles på Anfield lørdag klokken 16.00 og blir vist på TV 2 Sport Premium