– La meg slippe å få flere spørsmål om dette

Jürgen Klopp hadde replikken klar da han ble spurt om dette er den beste troppen han har hatt i sin tid i Liverpool.

Med unntak av Diogo Jota har Jürgen Klopp nå en skadefri tropp å velge blant når han skal ta ut laget til kampen mot Norwich lørdag.

– Jeg liker ikke å snakke om dette med en fulltallig tropp, for vi prater om det hele tiden nå, og det første som skjer er at Diogo Jota blir skadet, og vi vet ikke hvor lenge han vil være ute ennå, sa Liverpool-manageren til pressen fredag.

– Du vet heller ikke hva som vil skje i neste kamp, og slike ting. Ja, vi vet vi har et veldig godt lag, og en veldig god tropp, men vi må levere varene og kjempe. Kvaliteten og potensialet til spillerne var ikke nøkkelen til seieren over Inter. Nøkkelen var innstillingen og lagånden vi skapte ute på banen. Den var forskjellen på lagene.

– Vi er ikke Harlem Globetrotters

– Det handler om hva du gjør med ressursene du har til rådighet. Vi må kjempe, og ikke tenke på hvor gode vi kan være. Vi er ikke Harlem Globetrotters.

– Det finnes mange veldig gode fotballag og tropper som vi må kjempe mot. Ingen her er fornøyd med andreplasser. Vi trenger hver eneste spiller, og vi trenger ikke å prate om dette.

– Troppen er her, og den er god, men vanligvis prater vi om troppen når vi ikke har nok spillere eller dere mener at vi må signere flere spillere. Vi har snakket om en fulltallig tropp i to uker, og nå er Diogo ute.

– La meg slippe å få flere spørsmål om dette. Dere kan tenke på det, skrive om det, gjør hva dere vil, men min mening er klar: Ja, vi har en topp tropp, den beste jeg noengang har hatt, men det er mye viktigere hvordan stemningen er i laget og inne på stadion, for å skape resultater.

– Du vinner ikke en bortekamp mot Inter i Champions League fordi du er god, du vinner fordi du ønsker å vinne kampen, og gir alt du har. Det er hva vi gjorde.