– La oss se om vi kan prestere på et mye høyere nivå enn vi gjorde i helgen

Brendan Rodgers forventer en helt annen innsats fra sitt mannskap mot Liverpool enn tilfellet var mot Nottingham Forest i helgen.

Leicester-manager Brendan Rodgers har selv vært Liverpool-manager, og vet dermed bedre enn de fleste hva det innebærer å besøke Anfield.

– Vi skal spille mot et topplag, med topp spillere. Vi må løpe, jobbe, og ta vare på sjansene våre, og i tillegg trenger vi litt flaks. La oss se om vi kan prestere på et mye høyere nivå enn vi gjorde i helgen, sa Rodgers under sin pressekonferanse onsdag.

Leicester gikk på en skikkelig smell i FA-cupen i helgen, da blåtrøyene ble slått hele 4-1 av Championship-klubben Nottingham Forest.

Rodgers kunne melde om at han har den samme troppen til rådighet mot Liverpool som han hadde mot Forest. 

Møtet med Liverpool torsdag kveld er Leicesters første bortekamp i Premier League i dette kalenderåret. 

Wesley Fofana (ankel), Jamie Vardy (hamstring), Jonny Evans (hamstring), Timothy Castagne (lår) og Ryan Bertrand (kne) er alle ute for gjestene.

Pereira er tilbake

Ricardo Pereira spilte sin første kamp siden desember på søndag, etter å ha kommet tilbake fra en leggskade.

– Vi har stort sett den samme troppen tilgjengelig som vi hadde i helgen. Vi har ikke fått noen nye skader, bekreftet Rodgers onsdag. 

– Dette har vært en av disse sesongene hvor vi har hatt mange skader, men vi har aldri brukt det som en unnskyldning.

– Når du mister spillere av den kvaliteten vi har gjort, kan det påvirke kvaliteten i spillet vårt. Andre spillere har fått sjansen til å spille. Selv med alle problemene vi har hatt, så ligger vi midt på tabellen, og ønsker å klatre oppover.

– Den som er nærmest å komme tilbake er Wesley Fofana. Han vil begynne å trene med troppen i neste uke, noe som er gode nyheter for oss. Jonny og Vards trenger fortsatt litt tid. Ricky fikk litt spilletid mot Nottingham, mens Timothy fortsatt er et stykke unna. 

På søndag bekreftet Rodgers at Bertrand sannsynligvis er ferdig for sesongen, etter sin kneoperasjon.