Lewis kunne blitt Liverpool-spiller for halvannet år siden. Nå er han utelatt fra Premier League-troppen og sesongen er over

Det har ikke gått på skinner for Jamal Lewis i Newcastle.

I august 2020 var Liverpool på jakt etter en ny venstreback som kunne være backup for Andy Robertson. De røde så seg ut Jamal Lewis i Norwich, etter at de hadde rykket ned.

Det ble lagt inn et bud på 10 millioner pund som ble avslått på Carrow Road. Liverpool hadde også gått med på å gi prosenter fra videresalg.

En måned senere endte han opp i Newcastle, som betalte 15 millioner pund for den nordirske landslagsspilleren, som signerte en femårskontrakt.

Det har ikke gått spesielt bra for Lewis på St. James’ Park. Han har spilt 32 kamper for klubben – men kun fått 353 minutter førstelagsfotball denne sesongen.

Utelatt fra troppen

På mandag hentet manager Eddie Howe inn Matt Targett på lån fra Aston Villa, og gjorde det klart at Lewis kunne lånes ut, men han fant seg ingen ny klubb.

Nå er også sesongen over for 24-åringen. Lewis, Ciaran Clark og Isaac Hayden er utelatt fra Newcastles 25-mannstropp for Premier League for andre halvdel av sesongen, melder Sky Sports. Newcastle er slått ut av cupene, og dermed er sesongen over

Da Liverpool fikk avslag på budet sitt på Lewis i august 2020, kom de aldri med noe nytt bud. Samme kveld kom det rapporter fra Hellas om at de røde hadde lagt inn et bud på 11.75 millioner pund for Kostas Tsimikas, og han ble formelt klar bare et par dager senere.

I dag er dagen klubbene offentliggjør sine Premier League-tropper. I Watford er Dan Gosling og Danny Rose utelatt fra troppen for andre halvdel av sesongen. Her er egen sak om Liverpools tropp.