LFC Women stormer videre mot opprykk

Nå ser det veldig lyst ut for laget til Matt Beard.

LFC Women - Coventry City 3-0


Dette er i ferd med å bli en strålende helg for Liverpool Football Club. U18 vant overlegent på lørdag, førstelaget tok seg videre til FA-cupens femte runde på søndag – og damelaget tok et stort steg mot opprykk til FA Women’s Super League neste sesong.

Matt Beard gjorde sju endringer på laget fra FA-cupseieren mot Lincoln City, og laget gikk ut i hundre. Seieren var så godt som sikret allerede før pause, står det i kamprapporten fra Liverpoolfc.com

Taylor Hinds, som nylig skrev under på en ny kontrakt med klubben, scoret sitt fjerde mål for sesongen før kvarteret var spilt. Fra over 20 meter banket hun til med høyrefoten, og Olivia Clark i Coventry-målet hadde ingen sjanse.

På vei mot opprykk

Coventry ligger sist i ligaen, og det var forventet at de røde skulle vinne denne kampen. Det var et favorittstempel de innfridde.

Leanne Kiernan la på til 2-0 med sitt 12. mål for sesongen. Yana Daniels stanget inn 3-0, som ble kampens siste mål.

Resultatet gjør at de røde nå har en luke på ni poeng ned til Charlton på andreplass i Women’s Championship, og har stø kurs mot opprykk tilbake til WSL.

Liverpool FC Women: Laws, Hinds, Roberts, Robe (Wardlaw, 75), Fahey, Campbell (Moore, 87), Kearns (Holland, 66), Furness, Daniels, Kiernan, Stengel (Lawley, 66).

Ubrukte reserver: Clark, Humphrey, Bailey, Silcock.