– Liverpool er ikke så gode som de var. Keeperen deres er banens beste i hver kamp

Dersom Jürgen Klopp skulle trenge motiverende sitater for tavlen i garderoben på San Siro, har han fått det av Fabio Capello og Paulo Di Canio…

Onsdag kveld er det storkamp mellom Liverpool og Inter på San Siro. Den regjerende italienske mesteren er videre i sluttspillet for første gang siden 2011/12-sesongen.

Fabio Capello, som har vunnet fem ligatitler som manager, og Champions League i 1993/94-sesongen med AC Milan, mener at de røde har fått et ufortjent stort favorittstempel.

– Dette Liverpool-laget er ikke det samme laget som det var for noen måneder siden, sa den tidligere England-sjefen på Sky Sport Italia.

– Klopp har sagt at det er hans sterkeste lag? Vel… Han vil si det, hva forventer du at han skal si?, spør 75-åringen.

– Alisson best i hver kamp

Capello fikk tydeligvis med seg kampen mot Burnley på Turf Moor, der mange hadde Alisson Becker som banens beste.

– Liverpool-keeperen har nylig vært banens beste i hver eneste kamp. Det sier ganske mye om hvordan de forsvarer seg, sier Capello.

En annen italiener vi kjenner fra engelsk fotball, Paulo Di Canio, var også i studio. Han mener de røde har flere svakheter.

– Selv når Alisson er heroisk i mål, har han noen tabber i hver fjerde eller femte kamp, sa den tidligere West Ham-spissen.

– Liverpool har svakheter, det har alle lag, sa han.

Dersom Jürgen Klopp og Pep Lijnders skulle trenge noen sitater å henge opp på tavla på San Siro onsdag kveld, så trenger de ikke å leite lenger.

Liverpool møter Inter på bortebane onsdag kl. 21.00. Kampen vises på TV 2 Sport Premium.