To røde fikk spilletid i nattens landskamperNå ser det dårlig ut for Luis Diaz og Colombia

VM er i ferd med å ryke for Colombia. Alisson Becker fikk hvile på benken.

De to VM-kvalifiseringskampene i januar har vært alt annet enn bra for Colombia, og mulighetene til å kvalifisere seg til VM i Qatar i november. I natt tapte de 1-0 borte mot Argentina uten Lionel Messi.

Før de to siste kampene var Colombia i en brukbar posisjon til å kunne klare å ta seg til mesterskapet, men nå ser det mørkt ut. Med tap hjemme mot Peru og borte mot Argentina er Colombia nå nummer sju i VM-kvalifiseringen for Sør-Amerika.

De fire beste lagene i gruppen går direkte til VM, mens laget som kommer på femteplass skal spille play-off i juni mot motstand fra den asiatiske kvalifiseringen.

Med resultatene denne runden kan Colombia maksimalt få 23 poeng i denne kvalifiseringen. Uruguay, som er på den siste plassen som gir direkte kvalifisering til VM har 22 poeng. Peru, som ligger på femteplassen som gir playoff har 21. Colombia møter Bolivia og Venezuela i mars.

90 minutter for Diaz og Fabinho

Luis Diaz startet kampen mot Argentina, og spilte 90 minutter på venstresiden av angrepet. Han har hatt noen hendelsesrike dager, med reise, møter, medisinske sjekker, og signering av kontrakt med Liverpool FC. Nå vil han fly mot Europa, og det er ventet at han vil komme til Liverpool på torsdag

En Twitter-bruker har samlet 25-åringens involveringer i kampen.

En annen som spilte 90 minutter i natt, var Fabinho. Denne gang var det Ederson som sto i mål for Brasil, og Alisson Becker satt på benken.

Brasil slo Paraguay 4-0, etter scoringer fra Raphinha, Philippe Coutinho, Antony og Rodrygo. Fabinho var den eneste av de seks spillerne lengst fremme på banen som ikke ble byttet ut – han, forsvarsfireren og målvakten startet og fullførte kampen.

Tite sitt lag er for lengst kvalifisert til VM. På 15 VM-kvalifiseringskamper har de vunnet tolv, spilte tre uavgjorte og unngått tap.

Liverpools midtbanespiller skal ha gjort en god kamp sentralt på midten. Roberto Firmino ble ikke tatt ut for landslaget til disse kampene.