Norwich må klare seg uten førstekeeperen mot Liverpool

Tim Krul er skulderskadet.

Norwich er et lag de røde har scoret mye mot de siste sesongene. Når Dean Smith sitt lag kommer til Anfield på lørdag, blir det uten førstekeeper Tim Krul.

Han er skulderskadet, og har mistet de tre siste kampene. Nederlenderen har vært ute siden starten av måneden, og vil være ute til midten av mars.

Målvakten som kommer inn og tar plassen hans er den tidligere Manchester City-målvakten Angus Gunn. Gunn har spilt tre ganger mot de røde tidligere. Det var han som sto i ligacupkampen mellom de to lagene tidligere denne sesongen, da de røde fikk med seg en 3-0-seier og avansement fra Carrow Road.

Han har også stått to ganger for Southampton, i kamper de røde har vunnet 3-1 og 2-1.

Kabak er usikker

Ozan Kabak var på lån i Liverpool forrige sesong, men de røde valgte å heller kjøpe Ibrahima Konaté enn den tyrkiske stopperen da utlånsperioden var over.

Midtstopperen endte opp i Norwich City. Han har vært syk, og regnes som usikker til kampen. Andrew Omobamidele, en annen ung forsvarsspiller, er ute med en ryggskade.

Midtbanespilleren Jakob Sørensen er ute med skade. En annen midtbanespiller, Lukas Rupp, har en kjenning i hamstringen og er usikker.

Spissen Adam Idah fikk en smell i kneet i forrige uke, og undersøkes nærmere.

Dean Smith skal holde sin pressekonferanse senere i dag. Jürgen Klopp sin pressekonferanse er kl. 13.15, og vi dekker den her på liverpool.no.

Liverpool - Norwich spilles lørdag kl. 16.00, og vises på TV 2 Sport Premium.