Pappa Diaz forklarer hvorfor Tottenham ikke klarte å sikre seg sønnen

Luis Manuel Diaz har kastet lys over hvorfor ikke sønnen ble Tottenham-spiller.

Tottenham kan angre bittert på at de brukte så lang tid til å få Luis Diaz-overgangen i havn. Pappa Luis Manuel Diaz forteller at sønnen alltid har drømt om å bli Liverpool-spiller, og da de røde kom på banen var det ingen tvil om hvor han ville gå.

Det var en bitter pille å svelge for Tottenham, og ikke minst styreformann Daniel Levy. 

Liverpool handlet raskere

Selv om Diaz junior foretrakk Liverpool kunne han endt opp i Spurs dersom London-klubben hadde jobbet raskere i kulissene med å sikre seg colombianerens tjenester.

– Tottenham var en klubb. Roma ble også etterlatt i kjølvannet av denne prosessen. Begge klubbene nølte veldig, og ble derfor forbigått av Liverpool, uttaler Diaz senior til BluRadio's Blog Deportivo.

– Liverpool handlet raskere enn de to andre. De trengte ham, og hentet ham. 

– Det var mange klubber som var interesserte i Luis sine tjenester, men han hadde en drøm om å spille for Liverpool. For Liverpool er et lag som hører eliten til.

Luis Diaz fikk Liverpool-debuten i FA-cupkampen mot Cardiff i helgen, hvor han bidro med en målgivende pasning til Liverpools andre mål. 

– Etter den første kampen fortalte han meg at laget jobber hardt, virker komplett, og han føler seg komfortabel der, hvor han får sjansen til å spille sammen med spillere av ypperste kaliber.