De utlånte: Ny klubb, men samme innsats for Nat Phillips

Tre spillere fikk spille første kamp for ny klubb i helgen.

England

FA-CUP

Nat Phillips fikk sin debut for Bournemouth i hjemmekampen mot Boreham Wood. Det endte med et flaut 0-1-tap. Phillips spilte hele kampen, måtte få bandasje på hodet og fikk med seg et gult kort.

Neco Williams fikk sin første kamp for Fulham da de spilte en vanskelig cupkamp borte mot Manchester City. Det endte med 4-1-tap. Williams spilte hele kampen. Fabio Carvalho scoret Fulhams mål.

CHAMPIONSHIP

Ben Davies var endelig tilbake etter en lang periode der han har vært ute av personlige årsaker. Han spilte 90 minutter da Sheffield United slo Birmingham 2-1.

Sepp van den Berg og Preston holdt buret rent da de slo Hull 1-0 på bortebane.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel spilte 90 minutter da Tranmere spilte uavgjort 1-1 borte mot Barrow. Tranmere ligger an til opprykk til League One.

Jake Cain spilte hele kampen da Newport County tapte 2-0 borte mot Forest Green.

NATIONAL LEAGUE

Vitezslav Jaros spilte sin første kamp for Notts County da de tapte 1-2 hjemme mot Grimsby.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn fikk 18 minutter som innbytter da Hearts tapte hele 5-0 borte mot Rangers.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff spilte 67 minutter og hadde målgivende pasning da Queen's Park spilte uavgjort 1-1 borte mot Falkirk.