Sendte Klopp midtbaneduoen til Elland Road?

Thiago og Fabinho startet helgens kamp på benken, og ser ut til å ha hatt et ærend på søndag.

Thiago Alcantara og Fabinho har fortsatt ikke tapt en kamp de har startet sammen på Liverpools midtbane. Rekken er nå på 18 kamper, der de røde har vunnet 17, og spilt én uavgjort. På de kampene har det blitt scoret 44 mål, og kun blitt seks baklengs.

I helgens kamp mot Norwich ble begge spart fra start. Fabinho spilte en veldig god kamp på San Siro på onsdag også, før han ble byttet ut etter timen. Han fikk sitte hele lørdagens kamp på benken – mens Thiago kom inn og endret kampen fullstendig mot Norwich.

Det var med 30-åringens innhopp de røde løftet seg betraktelig, og etterhvert vant komfortabelt mot Dean Smith sitt lag. Se Ian Wright snakke om Thiagos innhopp i Match of the Day på BBC lørdag kveld:

Sendt for å observere?

Søndag tok Leeds imot sin erkerival Manchester United til kamp i uværet Elland Road.

Det var en svært underholdende kamp, som Manchester United til slutt vant 4-2, etter at Leeds hadde utlignet med to scoringer på 24 sekunder i andreomgangen.

Leeds er de rødes neste motstander, og den utsatte kampen fra Boxing Day skal spilles på Anfield onsdag kveld. På sosiale media er det bilder av de to midtbanespillerne, med hospitalitybånd rundt halsen der det står «Chairman’s Guest Lounge» sammen med Leeds-logoen.

I LEEDS: Fabinho og Thiago har begge hospitalitybånd rundt halsen på bildene.

I LEEDS: Fabinho og Thiago har begge hospitalitybånd rundt halsen på bildene.

Chairman’s Guest Lounge er en lounge på John Charles West Stand, like bortenfor det feltet der bortesupporterne er plassert på Elland Road.

Det er enkelte som påpeker i kommentarfeltet at bildene kan være fra da lagene møttes på denne banen i september, da de røde vant 3-0 og Harvey Elliott skadet seg, men da var Thiago snauklipt. Det var han også forrige sesong da de røde besøkte denne banen.

Trolig har Klopp sendt midtbaneduoen til Leeds for å se nærmere på neste motstander. Der fikk de se at Adam Forshaw, Mateuausz Klich og Robin Koch ikke er en veldig skremmende midtbane – og at savnet etter Kalvin Phillips er enormt. Den engelske landslagsspilleren er tidligst tilbake i mars, og mister også onsdagens kamp på Anfield.

Liverpool - Leeds spilles onsdag kl. 20.45, og vises på TV 2 Sport Premium 2.