Stormen skaper problem for flere Premier League-lag

Så langt er det ikke noe som tyder på at kamper blir avlyst.

Stormen «Eunice» herjer i England i dag, og på sosiale media kan vi se voldsomme bilder av trær som velter, båter som sliter med å legge inntil, og 180 000 personer sitter live og følger med på en som filmer at fly lander på Heathrow. 

Flere flyplasser har stengt for trafikk, og det går også utover togtrafikken. Været er verst sør i England, men det blåser godt i hele landet.

Det er først og fremst på fredag at «Eunice» herjer, og selv om det skal blåse godt også på lørdag er det ikke snakk om like ille som nå.

Everton måtte endre reiseplanene

Everton bekreftet tidligere på fredag til BBC Radio Merseyside at de måtte endre på reiseplanene sine til lørdagens kamp mot Southampton, der de vanligvis ville ha flydd. Den kampen har avspark kl. 16.00 norsk tid på lørdag – samtidig som Liverpool spiller.

Det ryktes at Norwich har blitt nødt å kansellere sitt fly som skulle ta dem til Liverpool og kampen på Anfield i morgen. De vil i så fall ta buss til Liverpool.

Alle som har vært på bortekamp i Norwich vet hvor lang tid det tar å komme seg fra Liverpool til Norwich dersom en er på buss – det er en av de verre stadionene å komme seg til i England – så dersom det stemmer har Dean Smith og spillerne hans en lang dag foran seg med minst seks timer på veien.

Så langt har ingen meldt at noen Premier League-kamper står i fare for å bli avlyst på grunn av uværet.