– Vi forer ikke nye spillere med for mye informasjon, men Luis ser allerede ut som en Liverpool-spiller

Jürgen Klopp var svært godt fornøyd med Premier League-debutanten Luis Diaz, men hadde også lovord å komme med til tomålsscorer Diogo Jota og innbytter Mohamed Salah.

Luis Diaz leverte en svært god Premier League-debut da Leicester ble slått 2-0 på Anfield, men manager Jürgen Klopp mener vi har enda mer i vente fra colombianeren. 

– Vi forer ikke nye spillere med for mye informasjon den første uken, men Luis ser allerede ut som en Liverpool-spiller. Det er sant.

– Jeg vet ikke om vi er i posisjon til å få Manchester City på tå hev, om jeg skal være ærlig. Vi skal prøve å gjøre vårt beste ut sesongen, men vi må vinne våre kamper. Dette er en stor klubb, og vi må vinne fotballkamper. 

– Vi må ikke bare ta igjen City, om det er mulig, men vi må også passe oss så andre klubber ikke tar igjen oss.

Jota blir stadig bedre

Diogo Jota ble tomålsscorer, og er nå oppe i 17 mål denne sesongen. Tolv av disse har kommet i ligaen. Dette var tiende gang denne sesongen at portugiseren scoret kampens første mål for Liverpool.

– Jeg elsker å vinne 1-0, men jeg elsker å vinne 2-0 og 3-0 enda mer. Diogo er i god scoringsform, noe som har vært utrolig viktig mens vi har vært uten Mo og Sadio. Jeg aner ikke hvor god han kan bli, men jeg tror ikke han er i nærheten av den grensen ennå. Han blir stadig bedre.

Mohamed Salah fikk en drøy halvtime på banen som innbytter, men klarte ikke å overliste en god Kasper Schmeichel i Leicester-buret. Det nærmeste egypteren kom en scoring var et skudd i kryssfestet.

– Hvilke kvaliteter Mo besitter. Den første sjansen var genial. Forsvareren gled, og dermed hadde Mo fri vei mot mål. Dessverre er Schmeichel en god keeper. Skuddet i tverrliggeren var en utrolig situasjon. Det var klassisk Mo. Planen var hele tiden å benytte ham i 35 minutter.