– Vi hadde ikke kvaliteten som kreves for å matche Liverpool

Brendan Rodgers innrømmet at hans mannskap ble et nummer for små mot Liverpool, men nordiren var likevel relativt fornøyd etter tapet på Anfield.

Rodgers var selvsagt skuffet over at hans mannskap tapte 2-0 for Liverpool, men Leicester-manageren mente likevel at prestasjonen til hans spillere var klar fremgang fra det forsmedelige cuptapet for Nottingham Forest sist helg.

To scoringer av Diogo Jota avgjorde kampen, men gjestene var tidvis med på notene på Anfield. 

– Dette var mye bedre, sa Rodgers til Leicesters egen TV-kanal etter oppgjøret på Merseyside.

– Jeg tror supporterne var mye mer stolte da de kjørte hjem etter denne kampen, enn tilfellet var etter kampen mot Nottingham Forest i helgen. Det er jeg sikker på. Vi var på høyde med dem i kampen. Jeg synes vi starte kampen godt, og kom oss i noen gode posisjoner.

Dødballer til besvær

– Vi mislykkes med den siste pasningen når vi angrep, noe som blir avgjørende. Liverpools keeper gjorde også en veldig god redning på Maddisons skudd. Vi slapp inn mål på en dødball, noe som har vært et problem for oss hele sesongen, uansett hvilken struktur vi har benyttet. 

– Den corneren avgjorde kampen, noe som er skuffende. Vi ble satt under litt press i andre omgang, noe vi forventet. Likevel klarte vi å bryte gjennom presset deres, og komme oss til noen veldig gode situasjoner. Men vi hadde ikke den kvaliteten du trenger mot et lag som Liverpool. Og så fikk de selvsagt den sene scoringen. Vi holdt følge med dem lenge, og dette var en mye bedre prestasjon av oss enn sist helg.