– Vi kontrollerte kampen bra

Jürgen Klopp fryktet aldri at Liverpool skulle gi fra seg ledelsen på Turf Moor.

Liverpool sikret seg en sterk og viktig trepoenger i fryktelige forhold på Turf Moor søndag. Burnley ble slått 1-0 etter scoring av Fabinho, og etter kampen handlet naturligvis første spørsmål om været da Liverpool-manager Jürgen Klopp ble intervjuet av Bein Sports. 

– Det påvirket kampen, men jeg synes vi brukte omstendighetene bra. Ballen var mye i luften og det var vanskelig å bedømme hvor den skulle lande, sier Klopp. 

Han er fornøyd med hvordan Liverpool forsvarte seg, spesielt etter ledermålet.

– De hadde sine øyeblikk, men i dag kontrollerte vi det bedre enn vi har gjort andre ganger vi har spilt her, selv om vi har vunnet mer da. Jeg var ikke veldig nervøs på 1-0. Vi kontrollerte kampen bra, sier Klopp. 

– De fleste av sjansene deres var offside, men de hadde sine øyeblikk. De har kvalitet, men vi taklet det bra. 

Jobber med dødball på trening

Sean Dyche likte det nok dårlig, men Klopp var veldig fornøyd med å få seg et dødballmål mot Burnley. 

– Du har ikke så mye tid mellom kamper til å jobbe med detaljer, men vi jobber alltid med dødballer, sier Klopp og legger til at ålet ikke ville skjedd uten Sadio Mané og Fabinhos vilje inne i feltet. 

Klopp får også spørsmål om hvordan det er å ha Mané tilbake fra Afrikamesterskapet. 

– Planen var egentlig ikke at han skulle starte, men Diogo hadde en lårhøne og Luis spilte nesten hele kampen på torsdag. Det var fint at Sadio kunne spille på den måten han gjorde, sier Klopp. 

I intervjuet med Sky Sports sa Klopp følgende: 

– En perfekt ettermiddag! Regnfullt og mye vind.