– Vi møter det beste laget i Italia

Jürgen Klopp forventer at vertene vil forsvare seg kompakt dersom de røde får ha initiativet.

I kveld er det klart for åttendedelsfinale i Champions League, når de røde skal møte Inter på San Siro.

De røde kommer fra to kamper mot Leicester og Burnley der de møtte lag som forsvarte seg veldig kompakt, og gjorde alt for å gi Jürgen Klopp sitt lag dårlige arbeidsforhold.

– Forskjellen mellom Burnley er enorm på enkelte ting så klart, men på andre ting kanskje ikke ulikhetene så store, for det er fortsatt en fotballkamp. Dersom vi dominerer, vil Inter forsvare seg kompakt, men jeg er ganske sikker på at det ikke vil bli like mye vind og regn som det var i Burnley, så der har du en stor forskjell, sier manageren til Liverpoolfc.com

– Utenom det er Inter et lag av topp, topp, topp klasse. De har spillere i toppklasse, en manager i toppklasse, og var mestere i fjor, sier tyskeren.

Det beste laget i Italia

Inter er akkurat nå nummer to på tabellen i Serie A, men vil ta tilbake tabelltoppen dersom de vinner kampen de har til gode på AC Milan og Napoli. Klopp mener de røde skal ut mot det beste laget i Italia.

– Med respekt for de andre lagene, mener jeg at dette er det beste laget i Italia igjen. Du kan også se det på tabellen. De ser bunnsolide ut, har kreativitet på banen, er veldig godt organiserte, og har drillet på alt de gjør, sier han.

– Kvalitetene de har individuelt er så store. Så slik er det Champions League. Dette er et lag i toppklasse, og vi må være på vårt beste for å ha en sjanse – men hvorfor skal vi ikke prøve på det?

Inter - Liverpool spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium.