Viktige spillere på vei tilbake for Chelsea

Flere spillere er på bedringens vei for Chelsea.

Chelsea skal tirsdag ut i åttedelsfinale i Champions League når franske Lille kommer på besøk på Stamford Bridge. I den forbindelse kom manager Thomas Tuchel mandag med en skadeoppdatering, og det ser lysere og lysere ut inn mot søndagens ligacupfinale mot Liverpool på Wembley. 

Spesielt hyggelig for Chelsea er det at viktige Mason Mount ser ut til å bli klar til søndag. 

– Mason har gjennomført en veldig bra individuell økt, og jeg tror han kommer til å trene sammen med resten av laget i dag, sa Tuchel ifølge The Athletic

Midtbanespilleren stod over lørdagens kamp mot Crystal Palace etter å ha skadet seg da Chelsea vant finalen i klubb-VM forrige helg. 

Flere på vei

Mount kommer ikke til å bli klar til å starte mot Lille, men Tuchel varslet at engelskmannen trolig vil få en plass på innbytterbenken. Dersom han kommer seg helskinnet gjennom uken blir det nok langt mer sannsynlig at han starter cupfinalen mot Liverpool. 

Callum Hudson-Odoi, Cesar Azpilicueta og Reece James er de andre spillerne som er skadet, i tillegg til venstreback Ben Chilwell som er ute resten av sesongen.

Tuchel sa mandag at Azpilicueta er den som ligger best an for øyeblikket. 

– Callum har ikke trent foreløpig. Det har Azpilicueta gjort uten å få problemer, så han er klar i morgen hvis det holder seg slik.

Når det gjelder høyreback James er det et håp om at han skal rekke kampen mot Liverpool. For de røde er Diogo Jota og Roberto Firmino de to spillerne som kjemper for å bli klare til kamp.