Derfor feiret han så intenst foran Leicester-fansen

Da Liverpool beseiret Leicester i ligacupens kvartfinale feiret Diogo Jota intenst foran bortefansen. Nå avslører han hvorfor.

Fra benken så Diogo Jota at lagkameratene havnet under 3-1 til pause i ligacupens kvartfinale mot Leicester før jul. 

Det er en kjent historie at Liverpool har bortprioritert cupene de siste sesongene, men denne sesongen hadde Jurgen Klopp andre planer. 

Jota ble sendt i oppvarming og kom innpå til den andre omgangen. En time senere var Liverpool videre til semifinalen etter en intens straffekonkurranse, med Jota i en av hovedrollene. 

Etter seieren feiret han intenst foran Leicester-fansen, som hadde rettet ubekvems-ord mot Liverpool og deres supportere hele kvelden. Det var ikke tilfeldig. 

Var bestemt på å score

– Det første målet mitt var et stort øyeblikk. Vi lå under 3-1, jeg scoret 3-2 for å gi oss det siste momentumet, og så scoret Taki et fantastisk mål som tok det til straffekonkurranser. Jeg var heldig nok til å score i det avgjørende øyeblikket, forteller portugiseren til The Anfield Wrap

– Jeg husker det godt, ettersom fansen deres var dårlige og sang stygge ting gjennom kampen. Jeg satt på benken og tenkte: dette liker jeg ikke, jeg skal score hvis jeg kommer på banen.

– Det var følelsen min, og jeg klarte ikke kontrollere meg da jeg scoret på slutten, avslører han. 

John Gibbons, Liverpool-supporteren som gjorde intervjuet, understreker til Jota at fansen elsker slike øyeblikk.  

– Fansen elsker slike ting, vi liker å se at spillere har litt aggressive øyeblikk, så det likte fansen. 

Spontant

Jota, som også har en fortid i Leicesters rivaler fra Midlands, Wolverhampton, sier at det var et spontant øyeblikk. 

– Det var en spontan reaksjon, men et bra øyeblikk for meg, laget og fansen. Man forventer ikke å gå videre når man ligger under 3-1, men slik er fotballen og derfor elsker vi den.

Det minneverdige øyeblikket ledet til slutt helt til ligacup-finale og seier, og Jotas første trofe med Liverpool. Etter en heldig trekning i FA-cupen kan det fort bli en ny tur til Wembley for han og lagkameratene.